Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sold-out va fi!". MM Stoica a anunţat un număr impresionat de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua

"Sold-out va fi!". MM Stoica a anunţat un număr impresionat de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii.

Se umple Stadionul Steaua. Număr impresionat de fani pentru FCSB - CFR Cluj

FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

FCSB a pus în vânzare marţi biletele pentru revenirea în Ghencea, iar numărul tichetelor vândute a crescut de la oră la oră. 

La sub opt ore distanţă, Mihai Stoica a transmis că probabil la această oră s-a depăşit pragul de 20.000 de bilete vândute.

"19.592 de bilete s-au vândut. Probabil că la ora asta am sărit de 20.000. Sold-out va fi! Noi avem foarte multe cereri din provincie, vin şi oameni din diaspora. E un meci important cu CFR", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Oficialul FCSB a fost completat de dinamovistul Florin Răducioiu, care s-a declarat încântat că FCSB - CFR Cluj se dispută în Ghencea. 

"Mă bucur că premierul Ciolacu a luat această decizie, mă bucur că sunt folosite stadioanele", spus Florin Răducioiu.  

  • 31,254 e capacitatea Stadionului Steaua. 
În contractul de închiriere a stadionului, CSA Steaua Bucureşti a obţinut o mică victorie în raport cu FCSB

Afla mai multe despre: mihai stoicabilete fcsb cfr clujbilete fcsb ghenceafcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare