Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, interviu surprinzător de pe treptele palatului lui Gigi Becali. "Am mai spus-o. Suntem apropiaţi"

Florin Tănase, interviu surprinzător de pe treptele palatului lui Gigi Becali. "Am mai spus-o. Suntem apropiaţi"

FCSB

Comentarii

Fostul jucător al lui FCSB, din perioada (2016 - 2022), Florin Tănase (28 de ani) a fost prezent luni la palatul patronului FCSB, Gigi Becali, însă nu pentru un viitor transfer la vicecampioana României.

Ce a spus Florin Tănase după discuţia cu Gigi Becali

Acesta a venit la locuinţa lui Becali, de pe Aleea Alexandru, doar pentru a-i cere acestuia, care este văzut de jucător ca pe un al doilea tată, câteva sfaturi în legătură cu viitorul carierei lui. 

"Am mai spus-o. Suntem apropiaţi. Este ca un al doilea tată pentru mine şi mă bucur că am această relaţie cu dânsul", a declarat Tănase în legătură cu relaţia lui cu Gigi Becali.

Tănase, în prezent liber de contract după despărţirea de formaţia din Emiratele Arabe Unite, Al Jazira, este dorit de patronul FCSB-ului înapoi la echipa la care a fost căpitan. Însă acesta neagă o revenire la FCSB, spunând că săptămâna aceasta se va îndrepta către viitoarea echipă pentru semnarea actelor, fiind astfel indisponibil a viziona revenirea FCSB-ului în Ghencea, după o pauză de 8 ani, pentru derby-ul cu CFR Cluj.

În legătură cu revenirea FCSB-ului în Ghencea, moment aşteptat de fani din anul 2015, Florin Tănase a declarat că: "Este un lucru extraordinar. Acolo trebuia să revină mai de mult dar niciodată nu e prea târziu. Mă bucur că vor juca acolo, dacă vor juca, le ţin pumnii".

Chiar dacă nu se va întoarce la echipa cu care a cunoscut succesul, acesta tot le va ţine pumnii roş-albaştrilor, în duelul de joi de pe Stadionul Arcul de Triumf, cu CSKA 1948 Sofia, din calificările Conference League.  

El fiind sigur de un succes acasă pentru trupa lui Elias Charalambous, ca şi cel din deplasarea la Sofia, unde echipa era totuşi obosită după Eternul Derby avut cu trei zile în urmă cu Dinamo şi după drumul spre capitala Bulgariei.

De asemenea, şi Gigi Becali a negat o revenire a lui Tănase la FCSB, în momentul de faţă, el îndrumându-l pe jucător să accepte oferta din străinătate. El declarând jurnaliştilor:

”Are ofertă prea mare, altfel, aşa avea de gând, să vină. Dar are o ofertă prea bună. Mi-a cerut un sfat, iar eu l-am îndrumat să plece acolo.

Încă doi ani, dup-aia jucători şi antrenor secund. Când omul e bun, are calitate, e primit oricând. Ca şi Chiricheş", a adăugat finanţatorul FCSB. 

Întrebat despre revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB, după 10 ani petrecuţi în străinatate la echipe precum Tottenham Hotspurs, Napoli, Sassuolo şi Cremonese, Tănase nu s-a declarat deloc surprins şi că se aştepta la o revenire în ţară după atâţia ani în Anglia şi Italia. 

Indiferent că în acest moment nu se va întoarce ca jucător la FCSB, şi nici nu este sigur dacă o va face în viitor, Florin Tănase speră ca la un moment dat să revină la clubul roş-albastru, dacă nu ca jucător măcar ca antrenor al acestora, el anunţând că la un moment dat se va apuca cu siguranţă de şcoala de antrenori şi că spusele lui Gigi Becali vor deveni o certitudine dar nu ştie când.

Afla mai multe despre: florin tanasegigi becaliflorin tanase fcsb 

viewscnt
Articole similare