Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat din fruntea MApN, uimeşte! "Militarii nu erau de acord să promoveze Steaua". Doar câteva zile mai sunt până la startul Ligii 2 | EXCLUSIV

Plecat din fruntea MApN, uimeşte! "Militarii nu erau de acord să promoveze Steaua". Doar câteva zile mai sunt până la startul Ligii 2 | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti mai are doar câteva zile pentru a găsi varianta ca echipa de fotbal să promoveze în Superliga, însă fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a dezvăluit că procesul a fost îngreunat chiar din interior.

Ce se întâmplă cu CSA Steaua Bucureşti? "Militarii nu erau de acord ca Steaua să promoveze"

Se scurg orele până când deznodământul Stelei Bucureşti va fi acelaşi precum în sezoanele trecute. Cu o singură variantă pe masă pentru a putea reveni în prima ligă, în această perioadă CSA a primit o lovitură din partea FCSB, care a reuşit să programeze meciul cu CFR Cluj pe arena din Ghencea, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Ultimele informaţii despre ce se întâmplă la CSA Steaua au fost aduse de Vasile Dîncu, cel care din poziţia de ministru al Apărării a dorit revenirea echipei în prima ligă. 

Totuşi, cu câteva zile înainte de startul Ligii 2, Vasile Dîncu a anunţat că inclusiv "militarii" sunt vinovaţi pentru nivelul la care concurează echipa de fotbal. 

"(n.r. -  CSA) are un club de fotbal, care conform clasamentului putea să între în liga întâi. Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu aibă posibilitatea să meargă la performanţa maximă.

Adică nu mi se pare normal ce se întâmplă în România cu asta, să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu au făcut nimic că să îndeplinească condiţiile pentru a intra în liga întâi. 

Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele, pentru că militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce, dar....", a declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport. 

Mişcarea prin care Vasile Dîncu i-a oferit şansa Stelei de a promova în Superliga

Pe finalul mandatului ca ministru al Apărării, în noiembrie 2022, Vasile Dîncu a emis un ordin prin care Steaua se poate asocia cu anumite entităţi, pentru a avea capacitatea legală de a putea promova. 

În ciuda numeroaselor informaţii despre entităţile private interesate de asociere, situţia Stelei Bucureşti a rămas neschimbată. 

Acelaşi Vasile Dîncu s-a aflat printre semnatarii modificării Legii Sportului, dar iniţiativa a picat. 

În acest moment, CSA Steaua nu poate promova, cu câteva zile înainte de startul sezonului din Liga 2

Afla mai multe despre: steaua bucuresti promovarestadionul steauastadion ghenceavasile dincuvasile dincu steaua 

viewscnt
Articole similare