Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a ridicat ştacheta în cazul lui Marius Ştefănescu. Laszlo Dioszegi: ”M-am întâlnit cu domnul Şucu!”

Rapid a ridicat ştacheta în cazul lui Marius Ştefănescu. Laszlo Dioszegi: ”M-am întâlnit cu domnul Şucu!”

Rapid

Comentarii

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, s-a întâlnit cu acţionarul majoritar al celor de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, pentru a realiza transferul lui Marius Ştefănescu în Giuleşti.

Laszlo Dioszegi a recunoscut că Rapidul a ridicat oferta pentru Marius Ştefănescu până la 800.000 de euro, însă, în acest moment, Sepsi nu-şi permite să se despartă de jucător.

Motivul pentru care Marius Ştefănescu nu ajunge la Rapid

Prima ofertă a Rapidului a fost de 500.000 de euro. Apoi, şefii din Giuleşti au ridicat ştacheta la 600.000 de euro şi 700.000 de euro, iar ultima ofertă a fost una tentantă pentru Laszlo Dioszegi - 800.000 de euro.

Cu toate acestea, omul de afaceri nu doreşte să-l vândă pe Marius Ştefănescu deoarece echipa sa este angrenată în cupele europene, iar şefii Rapidul şi l-ar dori pe fotbalist cât mai repede pe fotbalist sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Da, m-am întâlnit cu domnul Şucu, am fost la dânsul acasă. Am discutat o oră şi mi-am spus punctul de vedere. Ştefănescu trebuie să stea la noi până în iarnă fiindcă nu vrem să rupem echipa.

Nu pot să afirm acum că nu o să vindem jucători pentru suma corectă. Nu vrem să renunţăm în orice condiţii, oricum nu renunţăm indiferent acum fiindcă avem nişte obiective.

Nu avem nimic de ascuns, am ajuns la 800.000 de euro în discuţiile cu Rapid. Nu e vorba de bani, cred că acum despre orice sumă vorbeam nu-l dădeam pentru că avem mare nevoie de el, jucăm în Europa.

Asta am spus din start la discuţiile cu domnul Şucu. Nu-l vindem până în iarnă”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform iamsport.ro.

Chiar dacă specifică faptul că l-ar putea vinde pe Marius Ştefănescu în iarnă, nu este exclus ca mutarea să depindă foarte mult şi de parcursul ulterior al celor de la Sepsi în preliminariile Conference League.

Dacă va părăsi competiţia în tururile preliminare doi sau trei, am putea vedea realizată trecerea lui Ştefănescu la Rapid s-ar putea produce până la finalul lunii august.

Afla mai multe despre: dan sucumarius stefanesculaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare