Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua, condamnată în următorii ani? Tudorel Stoica dă o veste nimicitoare despre viitorul clubului: "Sunt interese foarte mari la mijloc" | EXCLUSIV

CSA Steaua, condamnată în următorii ani? Tudorel Stoica dă o veste nimicitoare despre viitorul clubului: "Sunt interese foarte mari la mijloc" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Disputa dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB continuă pe toate planurile, de la instanţele de judecată, până la stadionul din Ghencea. De asemenea, Tudorel Stoica, fotbalist emblematic al "militarilor", consideră că există şi jocuri de culise îndreptate împotriva echipei sale de suflet.

Anti-FCSB, Tudorel Stoica a simţit că Steaua e în pericol: "E clar că nu va putea promova niciodată"

FCSB şi Steaua Bucureşti continuă să-şi ducă lupta pe toate fronturile. Stadionul Steaua a iscat ultimele confroverse, după ce FCSB a dorit să organizeze meciul cu Dinamo în Ghencea, iar conducerea CSA a dus în impas evenimentul, printr-o "solicitare absurdă", consideră MM Stoica

"Verde" s-a dat pentru FCSB după ce ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea trimisă de clubul lui Gigi Becali, eveniment care a fost interpretat de Tudorel Stoica. 

Fostul lider şi căpitan al Stelei din anii ’80 consideră că "Steaua nu va putea promova niciodată" şi a acuzat jocuri de culise. 

"Acest ministru a acceptat ca un club care a făcut şi doreşte rău Stelei să vină să joace în Ghencea, în casa Stelei. Faptul că s-a ajuns aici îmi arată clar că Steaua nu va putea promova niciodată, din Liga 2. Sunt interese foarte mari la mijloc. 

Suporterii adevăraţi ai Stelei ar trebui să reacţioneze aşa cum simt ei faţă de această nedreptate şi să apere în continuare ideea de Steaua şi de tot ce înseamnă acest club, să facă ce simt ei în sufletul lor faţă de Steaua", a declarat Tudorel Stoica pentru Orangesport.ro. 

În ultimele sezoane ale Ligii 2, Steaua Bucureşti a terminat pe loc care i-ar fi permis accesul în Superliga, dar de fiecare dată forma de organizare i-a împiedicat pe roş-albaştri. 

Cum modificările la Legea educaţiei fizice şi sportului au picat, Stelei Bucureşti i-a rămas doar să se asocieze cu un privat, forma sub care activează deja multe echipe din Superliga. 

Cifrele carierei lui Tudorel Stoica la Steaua

  • 15 sezoane (1975-1989, plus un meci in sezonul 1990-1991)
  • 369 de jocuri in prima divizie si 43 de goluri
  • 36 de partide in cupele europene si 3 goluri
  • 7 titluri de campion
  • 4 Cupe ale Romaniei
  • Cupa Campionilor Europeni (1986) - a absentat din finala, din cauza cumului de cartonase galbene
  • Supercupa Europei (1987)
  • finalist al Cupei Intercontinentale (1986)
  • finalist al Cupei Campionilor Europeni (1989)

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 

Afla mai multe despre: tudorel stoicasteaua bucurestipromovare steaua bucurestifcsb stadionul steaua 

viewscnt
Articole similare