Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Talpan n-a făcut nimic". Prima reacţie a lui Dîncu, după ce Becali a fost primit în Ghencea. Atac la adresa conducerii Stelei

"Talpan n-a făcut nimic". Prima reacţie a lui Dîncu, după ce Becali a fost primit în Ghencea. Atac la adresa conducerii Stelei

FCSB

Comentarii

FCSB îşi va îndeplini marele vis de a juca din nou în Ghencea. Se va întâmpla la finalul acestei săptămâni, la derby-ul cu CFR Cluj.

După nenumărate negocieri, FCSB n-a reuşit să ajungă la un numitor comun cu oficialii CSA pentru a juca derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Însă, acum, din informaţiile Orange Sport, vicecampioana României a reuşit să bată palma pentru a juca pe stadionul Armatei.

În aceste condiţii, Vasile Dîncu a vorbit despre subiect. Fostul ministru al Apărării s-a opus, cât a fost în funcţie, intrării FCSB-ului în Ghencea.

În plus, Dîncu a vorbit şi despre interdicţia primită de Steaua în privinţa promovării în Superligă.

"Nu mi se pare normal să avem echipe care nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua.

Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat.

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie.

Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele. În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce" , a declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dincubecalifcsbsteauaghencea 

viewscnt
Articole similare