Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea! A fost semnat contractul dintre FCSB şi Steaua

UPDATE | FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea! A fost semnat contractul dintre FCSB şi Steaua

Fotbal

Comentarii

Veste importantă pentru întreaga suflare ”roş-albastră”: FCSB va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea!

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj este programată duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a 3-a a Superligii, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

FCSB se întoarce în Ghencea!

UPDATE 15:00 | Gigi Becali a confirmat faptul că fost semnat contractul dintre FCSB şi CSA Steaua, cu privire la închirierea Stadionului ”Steaua” pentru partida cu CFR Cluj, de duminică.

  • O comisie a LPF va merge marţi sa omologheze stadionul Steaua pentru Liga 1, deoarece FCSB - CFR va fi primul meci din Superligă jucat pe noul Ghencea.

S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua.

Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

UPDATE 12:00 | Gigi Becali a semnat un bilet de ordine avalizat: de 750.000 de euro, plus asigurarea gazonului, de 250.000 de euro.


Potrivit surselor noastre, luni (31 iulie) sau cel târziu marţi (1 august) se va semna acordul oficial între FCSB şi CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea, în vederii desfăşurării partidei cu CFR Cluj, de duminică.

  • Şansa să se mai întâmple situaţia inedită de la meciul cu Dinamo sunt foarte mici, deoarece partida nu mai prezintă risc ridicat de periculozitate, astfel că nu ar mai trebui să existe clauza absurde, imposibil de îndeplinit.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a semnat deja biletul la ordin avalizat, însă nu se ştie exact dacă este vorba despre aceeaşi sumă stabilită şi la partida cu Dinamo - de 750.000 de euro.

De asemenea, dacă se va califica în turul trei preliminar al Conference League, sunt şanse foarte mari ca FCSB să joace duelul cu danezii de la Nordsjaelland tot în Ghencea!

”Cu Nordsjaelland, am făcut adresă în Ghencea. Aşteptăm răspunsul CSA referitor la partida cu CFR momentan", declara Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu câteva zile.

Marcel Ciolacu, elementul decisiv în revenirea FCSB-ului în Ghencea?

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat la finalul partidei FCSB - Dinamo că se va implica personal şi va face posibilă intrarea FCSB-ului în Ghencea şi a oricărui club de performanţă, capabil să închirieze arena construită din banii statului.

FCSB va juca în Ghencea. Sunt ferm convins. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui. Cu solicitare normală, orice echipă poate să joace în Ghencea. Orice echipă poate să joace şi în Ghencea.

Nu am discuţii...nu-i cunosc pe domnii Talpan şi Becali. Eu vorbesc despre o normalitate. Nu se poate să avem echipe de această talie, iar anumiţi funcţionari să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu

Afla mai multe despre: fcsb - cfr clujgigi becalighencea 

viewscnt
Articole similare