Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul premierului Marcel Ciolacu, după FCSB - Dinamo: ”Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea”. ”Mesaj” şi pentru Florin Talpan. VIDEO

Anunţul premierului Marcel Ciolacu, după FCSB - Dinamo: ”Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea”. ”Mesaj” şi pentru Florin Talpan. VIDEO

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1 (2-0), sâmbătă seară, pe ”Arcul de Triumf”, într-o partidă din etapa a 2-a din Superligă.

  • Golurile celor de la FCSB au fost marcate de către Florinel Coman (min. 30) şi Darius Olaru (min. 35), în timp ce pentru Dinamo a înscris Goncalo Gregorio (min. 83).

Marcel Ciolacu: ”Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea”

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, şi le-a oferit ”roş-albaştrilor” o veste mult aşteptată.

Premierul a afirmat că aşteaptă raportul Corpului de Control pentru a vedea de ce CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la nicio înţelegere pentru închirierea stadionului, înainte de a lua anumite decizii.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că FCSB va juca cât de curând în Ghencea, pe baza unui contract standard, deoarece Stadionul ”Steaua” aparţine statului şi trebuie pus în slujba sportului de performanţă.

Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat în tribune să văd terorişti. Nu am văzut. Nu sunt specialist în clauze. Aştept raportul Corpului de Control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

FCSB va juca în Ghencea. Sunt ferm convins. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui. Cu solicitare normală, orice echipă poate să joace în Ghencea. Orice echipă poate să joace şi în Ghencea.

Nu am discuţii...nu-i cunosc pe domnii Talpan şi Becali. Eu vorbesc despre o normalitate. Nu se poate să avem echipe de această talie, iar anumiţi funcţionari să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seara, după partida FCSB - Dinamo.

VIDEO: Afirmaţia lui Marcel Ciolacu

Afla mai multe despre: marcel ciolacufcsb-dinamo 

viewscnt
Articole similare