Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Gigi Becali nu l-a lăsat pe Valeriu Argăseală să facă deplasarea în Bulgaria. ”Bă, Vali, stai că poate cine ştie...” | EXCLUSIV

Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Gigi Becali nu l-a lăsat pe Valeriu Argăseală să facă deplasarea în Bulgaria. ”Bă, Vali, stai că poate cine ştie...” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

După zile interminabile de discuţii şi negocieri, FCSB a trebuit să se declare învinsă, pentru moment, de rivala CSA, din cauza clauzelor ilogice cerute de aceştia. Chiar dacă o nouă luptă a fost pierdută de FCSB, situaţia ”războiului” s-ar putea schimba definitiv peste o săptămână, atunci când roş-albaştrii vor primi vizita CFR-ului.

Vicecampioana României a fost nevoită să joace derby-ul cu Dinamo pe Stadionul ”Arcul de Triumf” cu doar 6100 de spectatori în tribune, asistenţă de cinci ori mai mică decât cea ce ar fi putut fi prezentă în cazul în care meciul s-ar fi disputat în Ghencea. Cu toate acestea, FCSB nu renunţă la visul de a se întoarce pe stadionul din Drumul Taberei după opt ani.

GIgi Becali i-a interzis lui Argăseală să facă deplasarea la Sofia pentru a nu fi ”fentaţi” de oficialii Stelei

FCSB a câştigat partida de la Sofia cu CSKA 1948, scor 1-0, dar preşedintele clubului nu a fost prezent în Bulgaria. Gigi Becali a dezvăluit că vicecampioanei României a înaintat două cereri către oficialii Stelei pentru a putea juca partidele cu CFR Cluj şi Nordsjaelland, echipă pe care FCSB o va întâlni în turul 3 al Conference League, în cazul în care roş-albaştrii se vor califica.

Latifundiarul din Pipera a declarat că Argăseală nu a fost prezent alături de delegaţia FCSB-ului, pentru a nu le da posibilitatea celor de CSA Steaua să motiveze că preşedintele vicecampioanei nu a fost prezent la negocieri.

(n.r. Mai aveţi vreo veste legată de cererea pe care aţi făcut-o pentru ca FCSB să joace meciul cu CFR în Ghencea?) Nu am nicio veste. De aia nici n-a plecat Vali (n.r. Agăseală) în Bulgaria, pentru ca nu cumva cei de la CSA să ne fi invitat la negocieri şi să spună că n-am venit. L-am ţinut să nu plece. I-am spus: <<Bă, Vali. Stai că cine ştie. Poate fac invitaţia fix în ziua meciului ca să aibă motiv>>.

Dar este clar că noi vom juca acolo. Este deja prea mare abuzul. Dacă se poate chiar atât de mult abuz în ţara asta atunci asta e treaba. Am făcut cerere şi pentru meciul cu danezii (n.r. Nordsjaelland)”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Gigi Becali a deschis discuţiile pentru revenirea lui Florin Tănase la FCSB, dar deja l-a trimis spre altă echipă! "Du-te, tată"

Florin Tănase s-a despărţit de Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite, şi ar putea reveni la FCSB. Astfel, echipa antrenată de cuplul Charalambous - Pintilii l-ar putea readuce pe unul dintre cei mai apreciaţi jucători din ultimii ani. 

Însă, FCSB este doar o soluţie de avarie pentru Florin Tănase, după cum a recunoscut Gigi Becali. Finanţatorul a deschis discuţiile cu atacantul naţionalei, care i-a transmis în schimb că a primit două oferte excelente, una din zona Golfului şi alta din Turcia. 

"Am vorbit cu el. Dacă rămâne liber, cu siguranţă vrea să vină la noi, dar între timp am vorbit cu el şi mi-a spus <<Nea Gigi, am ofertă de 3 milioane de euro pentru doi ani, din Turcia. Are şi din Arabia chiar mai bună, de 1.7 milioane de euro pe an. 

I-am spus <<Bă, tu mi-ai promis, dar du-te, tată, şi fă-ţi banii şi viaţa ta. L-am îndrumat să se ducă acolo", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: steauaghencea 

viewscnt
Articole similare