Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare TUN din era Reghecampf. U Craiova a dat lovitura cu un fotbalist cu sute de meciuri în Serie A şi în cupele europene

Primul mare TUN din era Reghecampf. U Craiova a dat lovitura cu un fotbalist cu sute de meciuri în Serie A şi în cupele europene
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial pe banca Universităţii Craiova, iar acum Mihai Rotaru speră din nou la titlu odată cu revenirea antrenorului la conducerea oltenilor.

Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Universitatea Craiova şi aşteaptă acum transferuri notabile din partea finanţatorului. Iar Mihai Rotaru pregăteşte o primă mare lovitură pentru nivelul fotbalului din Superligă.

Conform fanatik.ro, oficialii oltenilor sunt în negocieri avansate cu Jasmin Kurtic. Cu 289 de meciuri bifate în Serie A, mijlocaşul central în vârstă de 34 de ani este liber de contract acum, după despărţirea de Parma, din această vară.

Jasmin Kurtic are 83 de meciuri în naţionala Sloveniei, iar de-a lungul carierei a bifat zeci de meciuri în Conference League şi în Europa League. Fotbalistul de 34 de ani are un CV impresionant pentru Superligă, după ce a jucat pentru cluburi precum Fiorentina, Atalanta, Palermo, Sassuolo, Torino sau PAOK.

  • 1 milion de euro valorează Jasmin Kurtic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarureghecampfserie akurtic 

viewscnt
Articole similare