Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi greu pentru FCSB să te păstreze?” Ce a declarat Florinel Coman după victoria cu CSKA 1948 Sofia

”Va fi greu pentru FCSB să te păstreze?” Ce a declarat Florinel Coman după victoria cu CSKA 1948 Sofia
Comentarii

FCSB a făcut un pas mare către turul trei la UEFA Conference League după victoria de la Sofia cu CSKA 1948, scor 1-0.

Deşi nu au făcut un meci grozav, roş-albaştrii nu au avut mari emoţii, bulgarii reuşind să aibe doar trei ocazii de a marca. Astfel, FCSB porneşte clar cu prima şansă în returul de la Bucureşti.

”Va fi greu pentru FCSB să te păstreze?” Ce a declarat Florinel Coman după victoria cu CSKA 1948 Sofia

Florinel Coman, autorul singurului gol din meciul de la Sofia, a tras concluziile la finalul partidei şi a vorbit despre viitorul său.

”A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul). Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună.

Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a declarat Florinel Coman pentru As.ro.

Afla mai multe despre: comanfcsb 

viewscnt
Articole similare