Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, mulţumit de rezultat, dar atrage atenţia: ”Trebuie să jucăm mai bine pe viitor”

Charalambous, mulţumit de rezultat, dar atrage atenţia: ”Trebuie să jucăm mai bine pe viitor”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după victoria obţinută în Bulgaria, în meciul tur cu ŢSKA 1948 Sofia.

FCSB s-a impus, în deplasare, în faţa bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al partidei de la Sofia a fost marcat de Coman, în minutul 28.

Charalambous, mulţumit de rezultat, dar atrage atenţia: ”Trebuie să jucăm mai bine pe viitor”

La finalul meciului, Elias Charalambous a fost mulţumit de rezultatul înregistrat, unul care o face pe FCSB favorită la calificarea în turul următor.

Totuşi, antrenorul roş-albaştrilor a atras atenţia că echipa sa are nevoie să practice un joc mai bun, mai ales la partida retur de peste o săptămână pentru a reuşi să meargă mai departe.

”Vreau să îi felicit pe jucătorii mei pentru că nu este simplu să joci sâmbătă şi apoi miercuri. Ştiam că va fi dificil! Am jucat cu un adversar care are jucători buni. Am spus şi la conferinţa de presă că nu avem meciuri uşoare.

Din nou, cu siguranţă că putem juca mai bine. Rezultatul ştiu că nu este suficient, pentru că ştim că este un alt meci săptămâna viitoare, la Bucureşti.

Nimic nu este încheiat. Urmează meciul de săptămâna viitoare, trebuie să continuăm să ne calificăm. Mâine ne gândim la meciul din campionat, apoi la returul cu CSKA.

Când stadioanele sunt pline, este diferit. Chiar şi pentru jucători este o altă motivaţie. OK, CSKA nu ne-a surprins. Ştiam ce fel de echipă este.

Cel mai important e să rămânem cu rezultatul şi cu siguranţă trebuie să jucăm mai bine pe viitor”, a declarat Charalambous, după meci.

Returul se va disputa în 3 august, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti, în absenţa spectatorilor.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousconference league 

viewscnt
Articole similare