Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŢSKA 1948 Sofia - FCSB l-a dezorientat pe Gigi Becali! Prima reacţie: "Nu mai înţeleg nimic din fotbal. Nu avem valoare să ne calificăm în grupe" | EXCLUSIV

ŢSKA 1948 Sofia - FCSB l-a dezorientat pe Gigi Becali! Prima reacţie: "Nu mai înţeleg nimic din fotbal. Nu avem valoare să ne calificăm în grupe" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat dubusolat, după victoria echipei sale cu ŢSKA 1948 Sofia, în prima manşă a turului secund preliminar Conference League. Afaceristul a fost dezamăgit de joc şi de anumiţi fotbalişti.

Gigi Becali n-a fost mulţumit nici la victorie! FCSB l-a necăjit după jocul cu ŢSKA 1948 Sofia

FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa ŢSKA 1948 Sofia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Golul a fost marcat de Coman, în minutul 28.

Însă, jocul l-a descurajat pe Gigi Becali, care nu s-a ferit de cuvinte, în stilul caracteristic. 

"Rezultatul m-a mulţumit, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost aceeaşi situaţie ca în campionat. Echipele mici te domină în repriza a doua. Nu există aşa ceva. Greşeli,... Tavi Popescu, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, Miculescu cu pase la adversar. E o nebunie, nu ştiu. Nu pot să-mi dau seama, era cald, atmosfera urâtă. Dacă jucăm aşa... Am jucat cu o echipă care nu ştie să dea gol, dar dacă jucăm aşa danezii (n.r. - Nordsjaelland) ăia ne spulberă (n.r. - în turul al treilea preliminar Conference League).  

Eu cred că jucătorii intră într-o anumită suficienţă, se dau şmecheri fotbalişti, se dau fotbalişti. Asta am văzut la Tavi, cred că suntem la circ. Adică dacă nu e Djokovic pe teren, trebuie să avem probleme? El trebuie să ţină echipa asta a noastră? Eu vorbesc despre viitor, că n-am avut emoţii cu ŢSKA. 

Nimic pozitiv, doar Dawa, atât. Pe Florinel Coman nu-l mai punem oricum. În Dawa am început să avem încredere. 

Şi în dreapta Ovidiu Popescu parcă dormea pe acolo. Trebuia să fie schimbat în prima repriză. Şi Momcilovic (n.r. - Radunovic) a fost depăşţit uşor. Dacă o echipă e slabă, dai trei goluri şi ai terminat calificarea. Nu mai înţeleg nimic din fotbal la ce am văzut în repriza a doua. Nu am emoţii, dar asta cred, că nu avem valoare. Vrei să ţii de 1-0 de scor sau vrei să dai goluri? Îi plimbi, joci măgăruşul", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport, imediat după primul meci din actualul sezon al Conference League. 

Gigi Becali nu crede că FCSB se califică în grupele Conference League

Chiar dacă în opinia sa calificarea cu ŢSKA 1948 Sofia este jucată, Gigi Becali nu crede că jocul propus de FCSB poate duce la o calificare în grupele Conference League

"Emoţii la retur nu avem, nu avem cum, dar nu am nicio încredere de calificare (n.r. - în grupele Conference League). Poate vine Chiricheş, dar perspective de calificare în grupe nu am cu echipa asta. Nu avem valoare de echipă să ne calificăm. 

Un meci mai jucăm în Conference League. Noi suntem ca şi scoşi cu jocul ăsta. Mizez că vine Chiricheş, nu mai bubuie mingea din apărare aşa, mai organizează jocul, mai vine Djokovic. Aşa ceva? Pase la adversar? Nu ne jucăm în curtea şcolii", a mai spus Gigi Becali pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: tska sofia fcsbgigi becaligigi becali reactie tska sofia fcsb 

viewscnt
Articole similare