Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura pe care CSA Steaua o poate da FCSB-ului la capitolul suporteri! Când ar începe migraţia dinspre Gigi Becali spre "militari": "E posibil" | EXCLUSIV

Lovitura pe care CSA Steaua o poate da FCSB-ului la capitolul suporteri! Când ar începe migraţia dinspre Gigi Becali spre "militari": "E posibil" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

O etapă interesantă din disputa FCSB - CSA Steaua Bucureşti a fost adusă în faţă de Nana Falemi. Fostul fundaş din Ghencea consideră că "militarii" ar putea rupe o bucată din bazinul de suporteri ai echipei lui Gigi Becali, dar în anumite condiţii.

Cum ar putea lua CSA Steaua suporteri de la FCSB. Scenariul expus: "E posibil"

Disputa FCSB - CSA Steaua Bucureşti ar putea lua o turnură neaşteptată la un moment dat. Nana Falemi crede că echipa din Liga 2 ar putea atrage suporteri de la FCSB, în cazul în care investitorii despre care se tot vorbeşte ar veni în conducere.

Ar reprezenta o validare a proiectului Stelei şi o speranţă că echipa ar putea ajunge din nou să facă performanţă. 

"Cu investiţii poate atrage o masă de suporteri, mai ales că Peluza Sud ţine în viaţă proiectul, iar dacă vor veni investitori serioşi e posibil să atragă o masă mare de oameni", a spus Nana Falemi, la Orange Sport. 

  • În acest moment, raportul suporterilor arată astfel: 1. FCSB - 41 %, 2. Dinamo - 14 %, 3. U Craiova - 8.8 %, 4. CFR Cluj - 7.4 %, 5. Steaua 4.8 %, conform unui sondaj din 2019. 

Însă, fostul fundaş central de la Steaua, cel care s-a poziţionat de partea FCSB în disputa cu CSA, ar avea un regret în cazul în care proiectul clubului din Liga 2 ar trece la următorul nivel. 

"Atunci, unirea va fi dificilă. Eu tot mizez pe o fuziune. De câţiva ani zic asta, aşa văd eu continuarea, ca cele două grupări să se unească, că e o chestiune de bani. 

Pentru posibilii sponsori asocierea (n.r. - cu Steaua) este... În general sponsorii, evită să se asocieze cu echipe aflate prin scandaluri de astea. Pentru că cei care vând mobilă şi sunt la CSA ar putea spune că fanii FCSB nu mai cumpără de la ei.

(n.r. - disputa FCSB - Steaua în privinţa stadionului din Ghencea) Nu-mi place ce face Armata, trage de timp practic. E o ambiţie personală a unor oameni şi pentru fotbal nu e bine, că are nevoie de linişte. Ca să menţii stadionul ăla ai nevoie de bani, iar întreţinerea stadionului necesită zeci de mii de euro lunar, pe care trebuie să-i scoţi de undeva. Nu poţi să-i spui lui Gigi că joci meci de rugby. 

Asta e doar o chestiune de timp, care nu mai poate dura. Sunt mici artificii balcanice. Mi-a plăcut că Mustaţă s-a întâlnit cu cei din Peluza Sud, ca să nu iasă scandal acolo. Asta fost o treabă spre normalitate", a mai spus Nana Falemi. 

Florin Răducioiu, despre disputa FCSB - CSA Steaua în privinţa stadionului: "Tipic ADN-ului românilor"

"E acest sentiment ostil, tipic ADN-ului românilor. Pentru binele fotbalului, de ce această echipă, FCSB, nu poate juca? Ok, nu e Steaua echipa aia, dar să joace fotbal, atât. Acest sentiment ostil mă enervează enorm, nu înţeleg acest sentiment ostil faţă de acest Gigi becali, care a investit în fotbalul românesc, a dat bani. 

Nu îi fac lobby, dar de ce? Să-i blochezi pe oamenii ăştia, echipa asta, care e la Sofia (n.r. - pentru ŢSKA 1948 - FCSB) acum, iar mâine poate fi la Armsterdam. Sunt totuşi zeci de mii de euro", a declarat Florin Răducioiu, cel care s-a arătat revoltat de ultima decizie a lui Mihai Rotaru, acţionarul de la Universitatea Craiova. 

 

Afla mai multe despre: fcsb steaua bucuresticsa steaua bucurestisuporteri fcsbsuporteri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare