Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a explicat cum a vrut să o preia pe CSA Steaua. ”Le-aş fi luat eu echipa, să mă joc cu ei”

Gigi Becali a explicat cum a vrut să o preia pe CSA Steaua. ”Le-aş fi luat eu echipa, să mă joc cu ei”

Superliga

Comentarii

Războiul dintre FCSB şi Steaua a luat amploare în ultimele săptămâni după ce formaţia din Superligă a primit ”interzis” pe Ghencea. Deşi au negociat intens cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei, oficialii FCSB-ului n-au ajuns la o înţelegere pentru disputarea partidei cu Dinamo pe stadionul din Drumul Taberei.

Steaua este într-o situaţia dificilă. ”Militarii” au terminat pe locul doi în sezonul trecut din Liga 2, dar nu au avut drept de promovare, iar pare că această problemă nu se va rezolva nici în acest sezon. Gigi Becali este convins că formaţia lui Opriţa nu va reuşi să promoveze nici în stagiunea următoare şi a dezvăluit modalitatea prin care a dorit în trecut să investească la Steaua. 

Gigi Becali a explicat cum a vrut să o preia pe CSA Steaua. ”Le-aş fi luat eu echipa, să mă joc cu ei”

”Le-aş face eu manevra, le-aş lua eu echipa, dar nu poţi. Crezi că nu m-am gândit? Dacă ei vor de exemplu, nu pot face aşa că hai că ţi-o dau ţie, ei trebuie să facă licitaţie. M-am gândit să bag pe altul la licitaţie. Mă jucam cu ei. Ei nu pot, singura formulă este s-o transmită la o asociaţie non profit. Dar când fac asta, apar direct procurorii care or să-i întrebe pentru ce aţi cheltuit 15 milioane, dacă aţi dat-o gratuit”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro

Steaua va debuta în noul sezon competiţional marţi, pe 8 august, pe terenul Chindiei. Partida va putea fi urmărita în direct pe Orange Sport.

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel maiimportant transfer din România!” 

Vlad Chiricheş (33 de ani) a semnat cu FCSB şi revine în Superligă după mai multe experienţe în străinătate. Bogdan Cosmescu şi Florin Lovin au avut opinii diferite în ceea ce priveşte revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB. Internaţionalul român a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: câştigarea titlului şi calificarea în grupele UEFA Champions League. Comentatorul Orange Sport a fost mirat de realizarea acestui transfer, în timp ce fostul fotbalist i-a felicitat pe cei de la FCSB.
 
  • Bogdan Cosmescu: „Eu am un amic care are o întrebare foarte bună. Pe ce funcţie îl ia FCSB pe Chiricheş? Are 33 de ani deja şi nu cred a bifat mai mult de 30% din meciuri la echipele la care a fost în ultimii 3 ani. Poate am avut impresia asta şi pentru că era mereu lovit când trebuia să vină la echipa naţională.”

  • Florin Lovin: „Pentru mine Chiricheş e cel mai important transfer din ultimii ani în România. A jucat în top 5 campionate din Europa, e un jucător cu CV impresionant, e căpitanul echipei naţionale, a jucat la Tottenham, Napoli.”

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare