Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, ofertat de Răzvan Burleanu! Ce post ar putea ocupa în cadrul FRF

Mircea Lucescu, ofertat de Răzvan Burleanu! Ce post ar putea ocupa în cadrul FRF

FRF

Comentarii

Mircea Lucescu (77 de ani) este dorit în cadrul FRF de către preşedintele Răzvan Burleanu.

Mircea Lucescu, ofertat de Răzvan Burleanu! Ce post ar putea ocupa în cadrul FRF

Tehnicianul român a intrat în ultimul an de contract cu Dinamo Kiev, iar formaţia ucraineană a anunţat că nu va mai prelungi contractul cu Il Luce. Astfel, Mircea Lucescu va rămâne liber de contract, iar posibiltiatea retragerii din antrenorat este reală.

De această situaţie vrea să profite Federaţia Română de Fotbal. Concret, Răzvan Burleanu este hotărât să-i asigure postul de director tehnic în cadrul FRF, poziţie ocupată actualmente de Mihai Stoichiţă, anunţă sport.ro.

Dacă va accepta propunerea lansată de Răzvan Burleanu, atunci Mircea Lucescu se va ocupa de toate loturile naţionale şi va avea, de asemenea, un cuvânt foarte important de spus în numirea selecţionerilor, dar şi în proiectele de dezvoltare a fotbalului românesc.

”Sunt 99% sigur că Mircea Lucescu se va retrage din fotbal la finalul sezonului”. Anunţul de impact făcut de presa din Ucraina

Mircea Lucescu (77 de ani) este foarte aproape de retragerea din fotbal, aşa cum susţine presa din Ucraina, în proporţie de 99%.

Mircea Lucescu s-ar putea retrage din fotbal la finalul acestui sezon, susţine Igor Tsyganyk, un reputat jurnalist din Ucraina.

Reputatul tehnician român al lui Dinamo Kiev va începe al patrulea sezon alături de gruparea kieveană şi sunt mari şanse să fie şi ultimul al său din cariera de antrenor.

Totodată, presa din Ucraina a notat şi cine i-ar putea lua locul pe banca lui Dinamo Kiev din vara anului 2024.

”Sunt 99% sigur că Mircea Lucescu se va retrage din fotbal la finalul sezonului. Mai are un an de contract şi este ultima sa şansă să mai câştige un trofeu şi să plece ca învingător.

Este fundamental să încheie sezonul cu un succes, altfel cariera sa se va încheia cu această pată.

Pentru Lucescu, şi Conference League este un ţel, dar trebuie să treacă de cele două tururi preliminare. Apoi va trebui să distribuie forţele pentru campionat şi cupă. 

Cred că viitorul antrenor al lui Dinamo Kiev va fi Shovkovskyi (n.r. Oleksandr Shovkovskyi, secundul lui Mircea Lucescu), lucru remarcat şi de Mircea Lucescu”, a declarat Igor Tsyganyk, conform sport.ua.

Afla mai multe despre: mircea lucescurazvan burleanufrf 

viewscnt
Articole similare