Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu, uimit de ce a putut face un patron din Superliga! "Fără pic de inteligenţă! Nu vă puteţi bate joc de oameni în halul ăsta"

Răducioiu, uimit de ce a putut face un patron din Superliga! "Fără pic de inteligenţă! Nu vă puteţi bate joc de oameni în halul ăsta"

Superliga

Comentarii

Fostul fotbalist important al naţionalei României, Florin Răducioiu, a criticat felul în care acţionarului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a ales să se debaraseze de antrenorul Eugen Neagoe. Ex-tricolorul i-a transmis că nu va câştiga niciun trofeu important cu această strategie.

Un patron din Superliga a fost contrat de Florin Răducioiu

Mihai Rotaru a acţionat la fel cum a obişnuit în sezoanele trecute. Conducătorul de la Universitatea Craiova a schimbat antrenorul chiar la startul sezonului, de această dată după primele două etape în care echipa a câştigat cu Dinamo şi a remizat cu Oţelul Galaţi. 

Universitatea Craiova şi Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului, iar antrenorul a oferit detalii pentru Orange Sport

Însă, linia pe care o urmează Mihai Rotaru la Universitatea Craiova a fost criticată de Florin Răducioiu. 

"E un lucru fără pic de coerenţă şi fără pic de inteligenţă din partea proprietarului, fără să-l jignesc. Aş fi aşteptat 10-12 etape să văd unde e echipa mea şi ce joc ar fi oferit înperioada asta de două luni. 

Îmi pare rău pentru Neagoe. E o decizie precipitată. Poate va avea dreptate sau nu, e proprietarul şi face ce doreşte, dar după mine şi cunoştinţele din fotbal mi se pare prea repede (n.r. - demiterea lui Eugen Neagoe)", a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport. 

Decizia lui Mihai Rotaru la nivelul băncii tehnice, criticată

Laurenţiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova în funcţia de antrenor, dar discursul lui Florin Rîducioiu a fost întreptat tot către Mihai Rotaru. 

"Nu întâmplător nu câştigă nimic şi nici n-o să câştige cu acest tip de management, cu schimbarea antrenorilor peste noapte. E mutarea dânsului, dar până în momentul de faţă n-au câştigat nimic. Nu poţi face performanţă, nu poţi construi ceva. Înţeleg că timpul e preţios, vor rezultate, dar nu vă puteţi bate joc de oameni în halul ăsta. E o părere personală. 

A venit Laurenţiu Reghecampf din Azerbaidjan, înlocuit tot de un român, Adrian Mutu. E adevărat că el cunoaşte clubul, oraşul, e un cunoscător al atmosferei. Sunt curios. Lotul nu e făcut de el. Îl înţeleg şi pe Laurenţiu, că nu putea refuza oferta asta", a adăugat componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: florin raducioiulaurentiu reghecampfeugen neagoeflorin raducioiu mihai rotarumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare