Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Universitatea Craiova! ”Missing Reghe?”

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Universitatea Craiova! ”Missing Reghe?”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) este noul antrenorul al Universităţii Craiova!

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova!

După îndepărtarea lui Eugen Neagoe, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a ajuns la o înţelegere cu Laurenţiu Reghecampf pentru preluarea băncii tehnice.

  • Laurenţiu Reghecampf era liber de contract după despărţirea de azerii de la Neftchi Baku.

Laurenţiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universităţii Craiova. Suporterii alb-albaştri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Ştiinţa, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal aşa cum ne dorim cu toţii, ofensiv şi spectaculos.

Succes, Laurenţiu, şi abia aşteptăm să duci “Campioana unei Mari Iubiri” acolo unde îi este locul!”, a anunţat clubul oltean pe reţelele sociale.

  • Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022.

Eugen Neagoe, dat afară din superstiţie

Eugen Neagoe a recunoscut că a avut o discuţie cu patronul Mihai Rotaru, iar acesta nu a avut nimic să-i reproşeze. În schimb, omul de afaceri a declarat că echipa are prea mult ghinion sub comanda lui ”Geană” şi este nevoie de o schimbare de urgenţă.

M-a sunat patronul de dimineaţă, era în jur de ora 10 şi m-a întrebat dacă putem să ne vedem pe la 11:30. Ne-am văzut, am stat, am vorbit puţin la club şi asta a fost tot.

Nu mi-a reproşat nimic. Mi-a spus că nu are ce să-mi reproşeze, că avem ghinion, la fel cum s-a întâmplat şi în play-off-ul din campionatul trecut.

Ceva de superstiţie... Nu ştiu cine va fi antrenor, nici nu mă interesează în acest moment. Aveam contract până în iunie 2024”, a declarat Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfneftchi baku 

viewscnt
Articole similare