Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe explică de ce a acceptat plecarea de la Universitatea Craiova: "Nu sunt genul care să mă leg de porţile stadionului!". Detalii de la negocierile cu Mihai Rotaru | EXCLUSIV

Eugen Neagoe explică de ce a acceptat plecarea de la Universitatea Craiova: "Nu sunt genul care să mă leg de porţile stadionului!". Detalii de la negocierile cu Mihai Rotaru | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Eugoen Neagoe a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Universitatea Craiova. La doar o zi după meciul pe care oltenii l-au terminat l-a egalitate pe teren propriu cu Oţelul, scor 1-1, gruparea din Bănie a anunţat pe pagina de oficială de Facebook că Eugen Neagoe nu mai este antrenorul principal al echipei.

În exclusivitate pentru Orange Sport, fostul jucător legendar al Universităţii Craiova a declarat că despărţitrea de formaţia patronată de Mihai Rotaru s-a realizat în cele mai bune condiţii şi a povestit de modul în care s-au realizat negocierile cu finanţatorul echipei. Cei doi au căzut de comun acord referitor la faptul că alb-albaştrii au avut mult ghinion în mandatul lui Neagoe.

Eugen Neagoe explică de ce a acceptat plecarea de la Universitatea Craiova: "Nu sunt genul care să mă leg de porţile stadionului!

  • Eugen Neagoe: M-a sunat patronul de dimineaţă, era în jur de ora 10 şi m-a întrebat dacă putem să ne vedem pe la 11:30. Ne-am văzut, am stat, am vorbit puţin la club şi asta a fost tot. Nu mi-a reproşat nimic. Mi-a spus că nu are ce să-mi reproşeze, că avem ghinion, la fel cum s-a întâmplat şi în play-off-ul din campionatul trecut. Ceva de superstiţie... Nu ştiu cine va fi antrenor, nici nu mă interesează în acest moment. Aveam contract până în iunie 2024.

  • Dan Udrea: Contractele antrenorilor sunt apărate de următoarea prevedere. Când cineva vrea să dea afară antrenorul, trebuie să platească până la final banii.

  • Eugen Neagoe: Este adevărat. Dar ca să primeşti banii, dacă nu ai clauză, poţi să rămâi în afara competiţiei şi să nu antrenezi. Dacă nu semnam acea înţelegere cu domnul Rotaru, rămâneam acasă până în iunie 2024 fără să antrenez şi am semnat acea reziliere de comun acord. Nu am reuşit să câştigăm, dar asta este altă poveste. Eu nu sunt genul de persoană să mă leg de porţile stadionului. Sigur, aici am crescut, aici am jucat atâţia ani, am câştigat trofee, dar nu sunt genul de persoană să fac aşa ceva. Nu îmi pare rău că am venit la Craiova. Sigur, îmi pare rău că nu am reuşit să marchez mai multe goluri în play-off. Îmi reproşez că nu am reuşit să câştigăm meciurile din play-off în care am dominat adversarul. Dacă dumnealui a dorit să întrerupem colaborarea, am găsit o cale şi nimic mai mult. Nu am ce să-i reproşez lui Rotaru. Plec cu fruntea sus.

Laurenţiu Reghecampf va reveni pe banca Universităţii Craiova. Va fi anunţat oficial de club în decursul zilei de mâine.

 

Afla mai multe despre: craiovaneagoe 

viewscnt
Articole similare