Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jaylen Brown a semnat cel mai mare contract din istoria NBA! Ce sumă va încasa superstarul lui Boston Celtcs

Jaylen Brown a semnat cel mai mare contract din istoria NBA! Ce sumă va încasa superstarul lui Boston Celtcs

NBA

Comentarii

Jucătorul de baschet american Jaylen Brown şi-a prelungit marţi contractul cu echipa din NBA Boston Celtics. Brown a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, 304 milioane de dolari pentru cinci ani.

Jaylen Brown a semnat cel mai mare contract din istoria NBA!

  • Sezonul 2023/2024 din NBA va începe în luna octombrie şi va putea fi urmărit în exclusivitate pe Orange Sport!

Draftat de Boston Celtics în anul 2016, Jaylen Brown (26 de ani) este unul din oamenii de bază ai echipei şi avea contract până în anul 2024. Conducerea lui Celtics nu a vrut să-l scape din mână şi i-a propus un nou contract, care se va lega de cel vechi.

În aceste condiţii, potrivit ESPN, Jaylen Brown a semnat cu Boston Celtics un contract pe încă cinci ani, până în anul 2029, contract pentru care va primi suma de 304 milioane de dolari.

Este cel mai mare contract din istoria NBA, care îl eclipsează pe cel semnat vara trecută de Nikola Jokic – tot pe cinci ani, dar pentru 276 de milioane de dolari.

Bronny James, fiul legendarului LeBron James, a suferit un stop cardiac la un antrenament. Care este starea lui acum

Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament, luni, şi a fost transportat la spital, potrivit unui purtător de cuvânt al familiei, informează abcnews.go.com.

James este acum în stare stabilă, potrivit familiei. Bronny James, în vârstă de 18 ani, este o stea în ascensiune în baschet şi urmează să intre la Universitatea din California (USC).

"Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac", a declarat un purtător de cuvânt al familiei într-un comunicat. "Personalul medical a reuşit să îl trateze pe Bronny şi să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă şi nu mai este la terapie intensivă".

 "Cerem respect şi intimitate pentru familia James şi vom actualiza mass-media când vom avea mai multe informaţii. LeBron şi [soţia sa] Savannah doresc să transmită în mod public cele mai profunde mulţumiri şi aprecieri personalului medical şi sportiv de la USC pentru munca lor incredibilă şi pentru dedicarea lor pentru siguranţa sportivilor", se arată în comunicat.

LeBron James a declarat că unul dintre ultimele sale obiective înainte de retragere este să joace în NBA alături de fiul său.

"Trebuie să fiu pe teren cu băiatul meu, trebuie să fiu pe teren cu Bronny", a declarat James în timpul unui interviu acordat ESPN în ianuarie.

Afla mai multe despre: jaylen brownnbaboston celtics 

viewscnt
Articole similare