Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care încânta la FCSB, desfiinţat după ultimele prestaţii. Panduru: "Îşi bate joc. Nu-mi place!" | EXCLUSIV

Fotbalistul care încânta la FCSB, desfiinţat după ultimele prestaţii. Panduru: "Îşi bate joc. Nu-mi place!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii care încânta în sezonul trecut la FCSB a intrat în colimatorul lui Basarab Panduru după ultimele prestaţii. Este vorba despre Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocaşul francez care a făcut poate sezonul carierei în stagiunea trecută la "roş-albaştri".

Deşi a fost unul dintre preferaţi la FCSB în sezonul trecut, lăudat chiar de Basarab Panduru, Malcom Edjouma dă dovadă că este neserios cu fotbalul, crede "Pandi". În direct la Orange Sport, expertul a vorbit despre situaţia francezului şi a spus fără ocolişuri ce nu-i place în momentul de faţă.

Basarab Panduru îl taxează pe Malcom Edjouma: "Îşi bate joc. Nu-mi place!"

Basarab Panduru consideră că Malcom Edjouma are momente când îşi bate joc de fotbal, de aceea, poate, a intrat şi într-un con de umbră la FCSB, nemaifiind titular.

"Edjouma, îmi place de el, dar de el serios. Am discutat şi anul trecut, a făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă. Părea că e jucătorul de care depinde FCSB, la un moment dat. Dar, pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e fotbal sau bătaie de joc, că nu înţeleg. Călcâi, ba printre picioare, o chestie care nu-mi place, nu-mi miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc!

Nici nu se joacă, îşi bate joc. Par bătăi de joc. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune. Dar nu mi se pare ok să-ţi baţi joc de mingi", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Malcom Edjouma a jucat doar 64 de minute în cele două partide ale FCSB din noul sezon de Superligă, de fiecare dată venind de pe banca de rezerve, dar a reuşit să înscrie un gol în deplasarea câştigată de "roş-albaştri" la Târgu Jiu, 3-1 cu FCU Craiova 1948.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: malcom edjouma pandurubasarab panduru malcom edjoumamalcom edjouma fcsb 

viewscnt
Articole similare