Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, în culmea fericirii după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: "E uriaş!". Va fi titular cu ŢSKA 1948 Sofia?

Elias Charalambous, în culmea fericirii după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: "E uriaş!". Va fi titular cu ŢSKA 1948 Sofia?

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu ŢSKA 1948 Sofia, despre transferul lui Vlad Chiricheş (33 de ani) la FCSB. Fundaşul central a fost prezentat oficial, marţi, la echipa "roş-albaştrilor".

FCSB a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş în perioada de mercato din această vară, iar acesta a fost deja prezentat oficial şi trecut pe lista UEFA pentru meciul cu ŢSKA 1948 Sofia. Elias Charalambou s-a declarat fericit că îl are sub comandă pe căpitanul echipei naţionale a României.

Reacţia lui Elias Charalambous despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, liber de contract după plecarea de la Cremonese, l-a făcut fericit pe Elias Charalambous. Întrebat de jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu bulgarii de la ŢSKA 1948 din turul 2 preliminar al Conference League, antrenorul cipriot a rostit doar cuvinte frumoase despre Chiricheş.

"Sunt foarte fericit că îl avem pe Chiricheş în echipă. Este un jucător important în istoria acestui club. Sunt sigur că va ajuta echipa prin calitatea şi personalitatea lui.

E bine că în ultimele săptămâni s-a antrenat cu noi şi nu va avea probleme de adaptare. Acum trebuie să înceapă să joace, încet, încet. Este un transfer uriaş pentru club şi sunt foarte fericit", a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB l-a prezentat, marţi, oficial pe Vlad Chiricheş, iar acesta poate fi direct titular în echipa "roş-albaştrilor" în partida cu ŢSKA 1948 Sofia, prima dubla manşă de calificare din turul doi preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: elias charalambous fcsbelias charalmbous vlad chiriches fcsbcharalambous transfer vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare