Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel mai important transfer din România!” | EXCLUSIV

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel mai important transfer din România!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a semnat cu FCSB şi revine în Superligă după mai multe experienţe în străinătate.

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre la TV: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel mai important transfer din România!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu şi Florin Lovin au avut opinii diferite în ceea ce priveşte revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB. Internaţionalul român a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: câştigarea titlului şi calificarea în grupele UEFA Champions League. Comentatorul Orange Sport a fost mirat de realizarea acestui transfer, în timp ce fostul fotbalist i-a felicitat pe cei de la FCSB.

Bogdan Cosmescu: „Eu am un amic care are o întrebare foarte bună. Pe ce funcţie îl ia FCSB pe Chiricheş? Are 33 de ani deja şi nu cred a bifat mai mult de 30% din meciuri la echipele la care a fost în ultimii 3 ani. Poate am avut impresia asta şi pentru că era mereu lovit când trebuia să vină la echipa naţională.”

Florin Lovin: „Pentru mine Chiricheş e cel mai important transfer din ultimii ani în România. A jucat în top 5 campionate din Europa, e un jucător cu CV impresionant, e căpitanul echipei naţionale, a jucat la Tottenham, Napoli.”

Elias Charalambous, în culmea fericirii după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: "E uriaş!"

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu ŢSKA 1948 Sofia, despre transferul lui Vlad Chiricheş (33 de ani) la FCSB. Fundaşul central a fost prezentat oficial, marţi, la echipa "roş-albaştrilor".

"Sunt foarte fericit că îl avem pe Chiricheş în echipă. Este un jucător important în istoria acestui club. Sunt sigur că va ajuta echipa prin calitatea şi personalitatea lui.

E bine că în ultimele săptămâni s-a antrenat cu noi şi nu va avea probleme de adaptare. Acum trebuie să înceapă să joace, încet, încet. Este un transfer uriaş pentru club şi sunt foarte fericit", a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichestransferbogdan cosmescuflorin lovin 

viewscnt
Articole similare