Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, i-am reproşat!". Eugen Neagoe a intrat în direct şi a vorbit deschis despre "problema" cu Andrei Ivan. Ce i-a spus înainte să plece de la Universitatea Craiova | EXCLUSIV

"Da, i-am reproşat!". Eugen Neagoe a intrat în direct şi a vorbit deschis despre "problema" cu Andrei Ivan. Ce i-a spus înainte să plece de la Universitatea Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Eugen Neagoe a lămurit "problema" pe care s-a spus că ar fi avut-o cu Andrei Ivan (27 de ani), poate cel mai important fotbalist din echipa Universităţii Craiova, şi a explicat ce i-a reproşat jucătorului din Bănie.

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova şi, se pare, Laurenţiu Reghecampf ar fi aproape de revenirea la clubul de pe "Ion Oblemenco". Contactat de Orange Sport, Eugen Neagoe a comentat plecarea, dar şi relaţia pe care a avut-o cu Andrei Ivan în mandatul de pe banca oltenilor.

Eugen Neagoe i-a reproşat lui Andrei Ivan declaraţia făcută la TV

Andrei Ivan şi-a exprimat în mod public nemulţumirea faţă de postul pe care era folosit de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, iar după această declaraţie s-a scris că atacantul ar avea o problemă cu fostul tehnician al echipei "alb-albastre".

Neagoe a ţinut să lumărească subiectul şi, într-adevăr, a declarat că i-a reproşat lui Andrei Ivan declaraţia pe care a făcut-o la flash-interviu după victoria cu Dinamo (2-0 pe Arcul de Triumf), însă a susţinut că a avut o relaţie bună cu fotbalistul.

"(n.r. V-a deranjat ce a spus Ivan după meciul cu Dinamo) Eu cred că el este un jucător cu potenţial mare. Poate juca la un nivel mai înalt. Nu am avut nicio problemă cu el, nici de comportament, nici de atitudine. Nu am avut conflicte cu jucătorii. Vis a vis de acea ieşire a lui, da, i-am reproşat, îţi faci rău singur. Nu mai declara aşa ceva în viaţa ta. Andrei, tu trebuie să joci acolo unde echipe are nevoie de tine. El mi-a zis spus 'Da, Mister, cred că am greşit", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei ivaneugen neagoe andrei ivaneugen neagoe problema andrei ivaneugen neagoe universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare