Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu îi reaminteşte lui Laurenţiu Reghecampf ce i-a făcut Mihai Rotaru! "Trebuie să ai un pic de demnitate şi principii" | EXCLUSIV

Florin Răducioiu îi reaminteşte lui Laurenţiu Reghecampf ce i-a făcut Mihai Rotaru! "Trebuie să ai un pic de demnitate şi principii" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Egalul cu Oţelul Galaţi i-a fost ”fatal” lui Eugen Neagoe. La doar câteva oră după finalul meciului, Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de fostul jucător de glorie al clubului. Laurenţiu Reghecampf a revenit pe ”Olbemenco” la doar un an după ce a plecat cu scandal de la formaţia din Bănie.

În sezonul 2022-2023 cu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul patru, a ratat Cupa României, dar s-a calificat echipa în cupele europene. Fostul antrenor al FCSB-ului a fost demis în luna iunie a anului trecut, ca urmare a unui conflict pe care l-a avut cu finanţatorul Mihai Rotaru. ”Boss-ul” din Bănie i-a imputat lui ”Reghe” ”emisiunile şi grătarele” la care a participat în perioada în care era tehnicianul Universităţii.

Florin Răducioiu îi reaminteşte lui Laurenţiu Reghecampf ce i-a făcut Mihai Rotaru! "Trebuie să ai un pic de demnitate şi principii"

”Reghe a plecat în primul mandat cu reproşuri din partea lui Rotaru, care i-a spus că a aparut la o emisiune fără să aibă voie, i-a mai spus sa renunţe la nişte membri ai staff-ului şi Reghe nu a vrut. (n.r. - despre cum a plecat Reghecampf în primul mandat) Trebuie să ai şi un pic de demnitate şi să ai pincipii, sunt de acord, dar se pare că a fost importantă dorinţa de a se reîntoarce pe bancă şi de a reîncepe munca de antrenor. Un pic de demnitate ca antrenor trebuie să ai.

Sunt observaţii corecte şi nu mi le retrag. A venit cu declaraţii îndrăzneţe. Spune că vrea să câştige campionatul şi Cupa. E un antrenor cu o mare experienţă, dar nu ştiu cât de mult s-a actualizat. Nu a demonstrat foarte mult în campionatul României. A fost un fiasco (n.r. la Neftchi). De aceea probabil l-au şi schimbat.

Are o personalitate aparte în campionatul nostru. Nu ştiu dacă mai poate să creeze un stil de joc ca să se bată la locul 1 sau 2. E o necunoscută din partea mea. Nu pot să-l anticipez. Vreau să-l văd câteva meciuri, cum va reuşi să creeze o echipă agresivă, ofensivă”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Reghecampf a răbufnit după conflictul cu Rotaru

La doar câteva zile după ce a fost demis de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a dat cărţile pe faţă şi a venit cu replică la acuzele lui Mihai Rotaru.

"În primul rând, există respect faţă de antrenor, faţă de meseria pe care fiecare jucător o face, discuţiile erau foarte deschise. Ei mă cunosc pe mine, dar sunt şi dur când depăşesc limita bunului simt. Am văzut că acum s-au dat declaraţii că să dăm milităria jos din pod şi că s-au făcut grătare. 

Eronat. Haideţi să vă spun ceva. În momentul în care doi jucători îşi serbează onomastica în ziua de Paşte... Noi am avut meci la Constanţa. Nu să petreacă, au vrut să dea o bere şi să facă un grătar şi nu aveam timp, pentru că jucam din trei în trei zile, dar când a fost momentul şi am avut o săptămâna liberă, le-am dat voie să facă acest lucru împreună cu ceilalţi băieţi. Lucrul ăsta se întelege total greşit. Când spui că ai făcut un gartar şi ai băut o bere, nu înseamnă că sunt alcoolici sau nu ştiu măsura", a declarat Reghecampf în urmă cu un an, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova va juca în etapa următoare pe terenul CFR-ului, pe 30 iulie, de la 21:30. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovarotarureghecampf 

viewscnt
Articole similare