Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un component al ”Generaţiei de Aur” nu priveşte cu ochi buni revenirea lui Chiricheş la FCSB. ”Ciorba asta reîncălzită nu a fost niciodată bună”

Un component al ”Generaţiei de Aur” nu priveşte cu ochi buni revenirea lui Chiricheş la FCSB.  ”Ciorba asta reîncălzită nu a fost niciodată bună”

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB după 10 ani petrecuţi în afara ţării. Deşi a ratat multe meciuri în sezonul trecut din cauza accidentărilor, fundaşul român a avut prestaţii bune în tricoul lui Cremonese, formaţia pe care a şi condus-o din postura de căpitan.

În vârstă de 33 de ani, revenirea lui Chiricheş la FCSB este văzută ca un adevărat succes de suporterii roş-albaştrilor. Datorită experienţei sale, Chiricheş poate rezolva problemele din apărarea FCSB-ului , compartiment în care vicecampioana României a avut de suferit în sezonul trecut.

Florin Răducioiu nu are aşteptări mari de la Chiricheş. ”Şi eu am fost un dezastru când m-am întors la Dinamo”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Florin Răducioiu a comentat transferul lui Chiricheş. Fostul mare atacant este de părere că fostul fundaş al lui Napoli nu va mai da acelaşi randament ca  cel din prima perioadă în care a evoluat sub roşu şi albastru. Mai mult decât atât, Răducioiu şi-a susţinut opinia prin propria experienţă.

În 2000, Răducioiu a revenit la Dinamo după două sezoane petrecute la Brescia şi a mărturisit că nu a mai fost acelaşi jucător ca în perioada sa de glorie petrecută în tricoul ”câinilor”.

”Nu vreau să critic venireal lui, ne bucurăm, dar această ciorbă reîncălzită nu a fost niciodată bună. Recunosc, când m-am întors la Dinamo am fost un dezastru. Îmi aduc aminte că îmi spunea Cristi Borcea: <<Vino, Florine!>>. M-am întors şi a fost un dezastru. Nu am putut să mă readaptez.  Am simţit că nu fac parte din acea echipă. Nu mă regăseam. Nu am reuşit să joc. La un moment dat am ajuns rezervă”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsb. chiricheşrăducioiu 

viewscnt
Articole similare