Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Adi Mutu, bine ai venit, rău ai nimerit!”. Fostul căpitan al Oţelului l-a avertizat pe ”Briliant” înainte de debutul la Neftci Baku. Azerii vor avea un meci infernal

”Adi Mutu, bine ai venit, rău ai nimerit!”. Fostul căpitan al Oţelului l-a avertizat pe ”Briliant” înainte de debutul la Neftci Baku. Azerii vor avea un meci infernalgalerie foto
Comentarii

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Adi Mutu. ”Briliantul” va debuta pe banca lui Neftci Baku într-un meci oficial, dar adversarul nu este deloc unul comod.

După patru înfrângeri din patru posibile în meciurile amicale, Neftci Baku va lua startul în Conference League pe terenul lui Zeljeznicar, formaţie ce a terminat pe locul trei în sezonul trecut în Bosnia. Deşi azerii pornesc cu prima şansă, cel puţin pe hârtie, partida tur se anunţa una de foc datorită atmosferei ce va fi creată de ultraşii echipei gazdă.

Enes Sipovic l-a averizat pe Mutu. ”Bine ai venit, rău ai nimerit!”

Enes Sipovic, fostul căpitan al Oţelului Galaţi, a postat un mesaj războinic pe Facebook. Bosniacul ce şi-a făcut junioratul la Zeljeznicar i-a promis lui Mutu că îl va aştepa un meci infernal la Sarajevo.

Enes Sipovic a fost transferat de Oţelul Galaţi în România în 2009, chiar de la Zeljeznicar. În România a mai evoluat pentru Farul Constanţa şi Petrolul. În prezent, Sipovic activează la Al-Jahra în Kuweit. Deşi a făcut parte din lotul lui Dorinel Munteanu care a adus primul titlu la Galaţi în 2011, bosniacul nu a bifat niciun minut în teren în stagiunea respectivă.

Partida tur dintre Zeljeznicar Sarajevo şi Neftci Baku va avea loc pe 27 iulie la Sarajevo, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu în Azerbaidjan.

(n.r. Enes Sipovic într-un meci contra FCSB-ului)

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare