Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi promite trierea lotului: ”Trebuie să fac lucrul acesta! Suntem foarte mulţi”

Gică Hagi promite trierea lotului: ”Trebuie să fac lucrul acesta! Suntem foarte mulţi”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a înregistrat prima înfrângere în Superligă, din acest sezon, la Ovidiu, scor 1-3, contra celor de la Poli Iaşi.

La finalul partidei, antrenorul Gică Hagi a declarat că este extrem de dezamăgit de modul în care jucătorii săi s-au exprimat contra celor de la Poli Iaşi.

”Regele” promite că va tria serios lotul, iar jucătorii care au jucat slab în acest start de campionat vor fi direcţionaţi către alte echipe.

Cei mai slabi jucători ai Farului în meciul cu Poli Iaşi, conform sofascore.ro, au fost: 

  • Dan Sîrbu - 5,9
  • Alexandru Buzbuchi şi Nicholas Popescu - 6
  • Fabio Vianna - 6,1
  • Kevin Boli şi Mihai Popescu - 6,2

Cum aţi văzut de când a început campionat, am atras atenţia. La fiecare meci am zis că am avut noroc. În seara asta ne-am făcut de ruşine. Din păcate. Nu poţi să păcăleşti fotbalul, să-l joci cu jumătăţi de măsură, să nu faci ambele faze. 

Îţi merge o zi, îţi merge a doua. Le-am atras atenţia, le-am spus de fiecare dată. Dar continuăm să fim superficiali. Astăzi ne-a lovit realitatea. Am făcut cea mai proastă repriză care putea fi. A doua repriză am încercat să facem ceva, care s-au comportat la fel. Am luat aceleaşi goluri, aceeaşi degringoladă prin apărare.

Când defensivi nu câştigi duelul, iar ofensiv nu poţi să pasezi, cum poţi să joci fotbal? Ce să faci? Lamentabil. Sunt dezamăgit total, dar mai bine să vedem lucrurile cum sunt.

Noi trăim din ce-a fost anul trecut. Nu, nu, trebuie să revin la normal, cu picioarele pe pământ, modeşti, împreună, multă muncă, ambele faze, joc colectiv, restul nu există scuze, că am lăsat pe unul acasă.

Practic, cei care au rămas acasă nu sunt la capacitate maximă, pentru că nu pot juca la trei zile. Ceilaţi trebuiau să demonstreze.

Dacă mi-a plăcut ceva şi e să rămân cu ceva, rămân cu Andronache, cu Dumitrache, cu cei tineri care au intrat. Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună.

Unii fac greşeli în continuare, aceleaşi greşeli. Nu e bine. Alţii ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul.

Suntem foarte mulţi în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 şi ceva de jucători. Trebuie să selectăm. Cei care nu... n-am ce să fac, îmi pare rău. Vom vedea. Nu e ca şi cum îi dau eu mâine afară. Cei care iau decizii, trebuie să le găsească drumul, în altă parte, unde să joace fotbal. Sunt deciziile mele, dar trebuie să fac lucrul acesta.

Vestiarul trebuie să-şi recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulţi. Cu toţii trebuie să reflectăm şi să luăm deciziile bune pentru Farul”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după jocul cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare