Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Neymar" Coman, distrus de un fost mare fotbalist. Visul lui Becali, spulberat: "Doar în acel campionat îl văd să joace"

"Neymar" Coman, distrus de un fost mare fotbalist. Visul lui Becali, spulberat: "Doar în acel campionat îl văd să joace"

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de un start de sezon excelent. Deşi jocul echipei n-a impresionat, rezultatele sunt perfecte până acum pentru jucătorii lui Elias Charalambous.

FCSB are patru victorii din patru meciuri oficiale jucate în noul sezon. După un final excelent de sezon, Florinel Coman şi-a continuat forma bună şi în noua stagiune.

Fotbalistul vicecampioanei României este cel mai în formă din lotul lui Charalambous, însă un fost mare atacant nu este impresionat de calităţile lui Florinel Coman.

Cu sute de goluri marcate în carieră pentru cluburi de tradiţie precum UTA, Sportul Studenţesc sau U Cluj, Marcel Coraş nu crede în speranţele lui Gigi Becali de a-l vinde pe Coman într-un campionat de top din Europa.

  • 6 goluri a marcat Marcel Coraş în cele 36 de meciuri jucate pentru naţionala României între 1982 şi 1988

"L-aş vedea în campionatul italian pe Florinel Coman. În primul rând, în Serie B. Ca dovadă că şi Man, şi Mihăilă, care au avut sezoane bune în Serie B, iar acum ar putea pleca spre Serie A sau spre campionate mai puternice" , a declarat Marcel Coraş pentru Orange Sport.

"Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El acum e exact precum Neymar. Ce face Neymar, face şi el. Acum, normal, pentru că are 25 de ani, trebuie să tăiem în două, să zicem că face 110 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, săptămâna trecută.

Afla mai multe despre: neymarflorinel comanfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare