Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Bogdan Cosmescu, dialog aprins în direct. Contre pe seama unui fost jucător de la FCSB. ”Măi omule, nu vrei să înţelegi” / ” De ce nu l-aţi luat?” | EXCLUSIV

MM Stoica şi Bogdan Cosmescu, dialog aprins în direct. Contre pe seama unui fost jucător de la FCSB. ”Măi omule, nu vrei să înţelegi” / ” De ce nu l-aţi luat?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica şi Bogdan Cosmescu s-au contrat pe tema situaţiei lui Alexandru Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolul până la sfârşitul acestui sezon.

Deşi a debutat în prima ligă pentru FCSB la doar 16 ani, Musi nu a reuşit să se impună în primul 11 al roş-albaştrilor. După trei sezoane în care a bifat doar 13 meciuri în toate competiţiile pentru vicecampioana României, tânărul atacant a fost împrumutat în stagiunea trecută la Poli Iaşi, echipă pe care a ajutat-o să promoveze în Superligă.

La finele sezonului trecut, înţelegerea dintre Poli Iaşi şi FCSB a expirat, iar Musi a fost cedat din nou sub formă de împrumut, de data aceasta la Petrolul Ploieşti. Fotbalistul crescut la Academia Valenciei a debutat cu gol în tricoul ”găzarilor” în primul meci din acest campionat, încheiat la egalitate contra Universtităţii Cluj, scor 1-1 şi a avut o prestaţie bună şi în remiza Petrolului de la Botoşani.

Mihai Stoica şi Bogdan Cosmescu, contre în studioul Orange Sport. ”Măi, omule, nu vrei să înţelegi?”

Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, a declarat că nu înţelege motivul pentru care FCSB l-a îmrpumutat cu atât de mare uşurinţă pe Musi şi a afirmat că este unul dintre cei mai buni jucători care îndeplinesc regula U21 din campionatul nostru. Mihai Stoica a intervenit imediat şi a pus plecarea sa pe numărului mare de fotbalişti de valoarea din echipa vicecampioanei care pot juca pe postul său.

Cosmescu: Nu ştiu cum de nu l-aţi luat voi (n.r. FCSB) pe Musi. 

MM Stoica: Nu juca.

Cosmescu: Nu juca, OK, dar putea fi rezerva lui Octavian Popescu.

MM Stoica: Îl aveam pe Pantea care îndeplineşte regula (n.r. U21)

Cosmescu: Mi se pare Musi unul dintre cei mai buni jucători U21 din campionatul ăsta.

MM Stoica: Aşa este, dar când pe poziţia lui Musi îi ai pe Coman, Tavi Popescu, Cordea, Miculescu, Vali Gheorghe, tu îl mai ţii pe Musi?

Cosmescu: Dacă se accidentează Pantea şi Octavian Popescu e suspendat? Zic şi eu. Este un scenariu imposibil?

MM Stoica: Deci eu îţ tin pe Musi, îmi bat joc de cariera lui, ca să aştept să se accienteze Pantea?

Cosmescu: Îţi baţi joc de el dacă îl bagi 20 de minute pe final?

MM Stoica: Măi, omule, tocmai ţi-am spus, Coman, Cordea, Vali Gheorghe

Cosmescu: Dar nu te supăra pe mine.

MM Stoica: Păi nu, fratele meu, eu îţi explic şi tu îmi dai inverse. Îl ai pe Radaslavescu, omul lui Dumnezeu, pe care s-au dat 850.000 de euro. Ce vrei să facem?

Cosmescu: Le-aţi pus ceva clauze de număr de meciuri?

MM Stoica: Confidenţial.

  • În vârstă de 19 ani, Alexandru Musi este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro. În sezonul trecut a marcat cinci goluri în 13 meciuri în tricoul Politehnicii Iaşi.

Afla mai multe despre: mm stoicacosmescumusipetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare