Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru îşi scoate la tablă colegii pentru sezonul trecut: ”Dacă eram puţin mai inteligenţi şi mai atenţi, puteam termina în primele trei uşor”

Săpunaru îşi scoate la tablă colegii pentru sezonul trecut: ”Dacă eram puţin mai inteligenţi şi mai atenţi, puteam termina în primele trei uşor”

Rapid

Comentarii

Rapid a sărbătorit în această vară 100 de ani de existenţă, iar căpitanul echipei, Cristian Săpunaru (39 de ani), a vorbit despre noul sezon care a început deja.

Rapid nu a avut startul de sezon aşteptat de întreaga suflare giuleşteană.

Deşi nu a pierdut încă în primele trei etape, trupa lui Cristiano Bergodi nici nu a câştigat vreun meci din cele două jucate pe teren propriu.

Săpunaru îşi scoate la tablă colegii pentru sezonul trecut: ”Puteam termina în primele trei uşor”

Despre noul sezon din Superligă a vorbit şi Cristian Săpunaru, căpitanul-legendă al clubului vişiniu. Acesta a explicat de ce Rapid s-a clasat doar pe locul şase în stagiunea trecută şi a punctat care este obiectivul clubului în actualul sezon.

Mai mult, fundaşul de 39 de ani şi-a exprimat punctul de vedere şi cu privire la care va fi lupta la titlu în această ediţie a Superligii României.

”Prea devreme să spun cine va câştiga titlul. FCSB-ul e pe primul loc, are 3 din 3. CFR-ul a jucat frumos, dar… Craiova e şi ea acolo. Craiova, Sepsi iară. 

Anul ăsta se vor bate mult mai multe echipe ca anul trecut pentru playoff. Voluntariul arată bine. Meci greu etapa viitoare la Voluntari.

Anul trecut dacă eram puţin mai inteligenţi şi mai atenţi puteam termina în primele trei uşor.

Dar s-a văzut presiunea pentru mulţi care nu mai intraseră în play-off. Rapid e un club greu şi trebuie să le dai şi suporterilor înapoi ce îţi oferă meci de meci. 

N-a fost un echilibru. Ba eram jos, ba eram sus. Cine intră în play-off se bate la campionat. Nu cred că va fi distanţă foarte mare de puncte. 

Locurile 1-3, obiectivul, plus câştigarea Cupei. Anul trecut am făcut o eroare la meciul cu U Cluj, dacă câştigam atunci eram calificaţi”, a declarat Săpunaru, potrivit Fanatik.

Rapid a acumulat cinci puncte în primele trei etape din campionatşi are un golaveraj de 5-2.

Afla mai multe despre: rapidcristian sapunarusuperliga 

viewscnt
Articole similare