Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Locul 5-10 e foarte bun”. Titlul în 2024, un vis interzis Rapidului. O legendă giuleşteană, verdict crunt

”Locul 5-10 e foarte bun”. Titlul în 2024, un vis interzis Rapidului. O legendă giuleşteană, verdict crunt

Rapid

Comentarii

În noul sezon, Rapid ţinteşte titlul sau măcar un loc de cupe europene, dar nu toţi giuleştenii sunt la fel de optimişti după ce au văzut primele jocuri ale echipei preluate de Cristiano Bergodi. Printre ei este şi fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu.

Rapid a început sezonul sub aşteptările generale ale întregii suflări giuleştene, care ar vrea titlul în vara anului 2024.

Dar formaţia pregătită de Cristiano Bergodi a reuşit o singură victorie în campionat, 3-0, în deplasare, cu U Cluj.

Însă lucrurile stau diferit pe teren propriu, acolo unde rapidiştii nu au reuşit încă să câştige. În Giuleşti, Rapid a remizat cu Sepsi (0-0) şi Botoşani (2-2).

Iar acest start de campanie în Superligă l-a făcut pe marele Rică Răducanu extrem de sceptic cu privire la sezonul pe care îl va face Rapidul în Superligă.

Fostul portar legendar al formaţiei de la Podul Grant consideră că echipa giuleşteană se va clasa undeva la mijlocul clasamentului, între locurile 5 şi 10.

”Rapid e bine. La ce avem, e foarte bine, locul 5-10 e foarte bun, după părerea mea. Am scăpat iar frumos, am egalat (n.r – cu FC Botoşani, scor 2-2).

Ce titlu? La Titu n-avem marfă. Eu le-am zis de la început”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul unui eveniment, potrivit Fanatik.

Transferurile făcute de Rapid în această vară:

  • Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda)
  • Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB)
  • Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj)
  • Iulian Cristea (28 de ani, FCSB)
  • Cătălin Cîrjan (20 de ani, Arsenal)
  • Borja Valle (30 de ani, Cartagena)

În sezonul trecut, Rapid a terminat campionatul pe locul 5, iar în primul după revenirea în elita fotbalului românesc, s-a clasat pe 9.

Afla mai multe despre: rapidrica raducanurapid titlu 

viewscnt
Articole similare