Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie nepopulară despre echipa momentului: ”FCSB este deosebit de slabă. Nu fac nimic la antrenamente. Se minte cu cele patru victorii din acest sezon” | EXCLUSIV

Opinie nepopulară despre echipa momentului: ”FCSB este deosebit de slabă. Nu fac nimic la antrenamente. Se minte cu cele patru victorii din acest sezon” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are un start ideal de sezon, reuşind să obţină victorie după victorie, fie că este vorba despre competiţia internă sau de cupele europene. Dar dacă rezultatele sunt fără greşeală, jocul vicecampioanei României nu impresionează pe toată lumea. Printre ei se numără şi comentatorul Bogdan Cosmescu.

FCSB a început ca ”din tun” noul sezon competiţional, cu patru victorii din tot atâtea posibile.

Vicecampioana României a reuşit trei victorii în primele trei etape ale campionatului: 3-1 cu U Craiova 1948, 2-1 cu Dinamo şi 2-0 cu Oţelul Galaţi.

Mai mult, formaţia bucureşteană a câştigat şi deplasarea cu ŢSKA Sofia, scor 1-0, în prima manşă a turului doi din preliminariile Conference League, luând astfel prima opţiune la calificare.

”FCSB este deosebit de slabă. Nu fac nimic la antrenamente”

Totuşi, acest start de sezon ideal nu l-a dat pe spate pe Bogdan Cosmescu, jurnalist şi comentator Orange Sport, care a subliniat jocul slab făcut de trupa roş-albastră, aspect evidenţiat şi de Basarab Panduru.

Pus să zică ce echipe din România i se par lui că prestează un fotbal bun, eficient şi spectaculos, acesta a precizat că niciuna, dar a dat-o exemplu pe Farul.

Campioana României a obţinut şi ea punctaj maxim după primele două etape din Superligă, dar în condiţii speciale, deoarece Gică Hagi a jucat în campionat cu echipa a doua, întrucât şi-a păstrat prima garnitură pentru meciurile europene.

”Mi se pare că FCSB este deosebit de slabă şi că trăieşte numai din valoarea individuală a unor băieţi. Mi se pare că nu fac nimic la antrenamente.

Dacă eu aş fi antrenor, dar nu m-aş duce acolo că am alte treburi, şi as spune hai la treabă, hai să vedem ce facem, cred că aşa ar juca. Ar juca altfel? Eu nu văd nimic.

Dă Popescu un gol dintr-o situaţie pe care nu poţi să o înţelegi, nu îl atacă nimeni. Nu înţelegi nimic. Eu nu înţeleg ce joacă FCSB. Mi se pare că se minte cu cele patru victorii din acest start de sezon.

(n.r. cine joacă fotbal în campionatul României) Sepsi, deşi şi ea cu FC U Craiova a fost modestă. Nu joacă nimeni, de fapt, la noi. Ăsta-i adevărul.

Şi faptul că nu joacă nimeni e demonstrat de Farul, care cu echipa secundă a secundelor face şase puncte împotriva unor formaţii bune, de mijlocul clasamentului cum sunt şi sigur vor fi Hermannstadt şi Voluntari.

Bă, nu se poate. Deci când vezi echipa Farului te gândeşti cum să nu-i baţi. Bă, dacă nu-i bat pe ăştia, nu mai bat pe nimeni. Iaşiul e cea mai slabă nou-promovată în acest moment. Nu există discuţii.

Noi avem trei perioade de transferuri: prima - aia normală, a doua - când începe campionatul şi până în septembrie, şi apoi - în iarnă, când mai aduc opt jucători ”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbfarul constantabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare