Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât mai rezistă Ivan? Panduru ştie ce-l frământă pe atacantul Universităţii Craiova, în mandatul lui Reghecampf: "E o nemulţumire. Crezi că a trecut peste acel moment?"

Cât mai rezistă Ivan? Panduru ştie ce-l frământă pe atacantul Universităţii Craiova, în mandatul lui Reghecampf: "E o nemulţumire. Crezi că a trecut peste acel moment?"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a revenit în România, pentru a aduce titlul şi la Universitatea Craiova, dar imediat s-a lovit de o problemă în lot cu o piesă importantă. Cu câteva zile înainte să fie instalat, Andrei Ivan a anunţat că nu se simte bine după ce i s-a schimbat postul, iar Basarab Panduru a făcut legătura între o ratare monumentală şi nemuţimirea fotbalistului.

Basarab Panduru, după ratarea uriaşă a lui Andrei Ivan, din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Pentru Orange Sport, Basarab Panduru a recunoscut că nu se aştepta ca Laurenţiu Reghecampf să revină la Universitatea Craiova. Antrenorul a început cu o remiză, 1-1, cu CFR Cluj, într-un meci spectaculos în care Andrei Ivan a ratat cu poarta goală

Basarab Panduru a analizat situaţia atacantului şi a tras câteva concluzii. 

"Ocazia lui Ivan e mare. Dacă era Danciu acolo şi nu era Ivan, nu spuneam nimic, că era un jucător tânăr, care încearcă să intre şi el, dar tu să fii Ivan, să ajungi acoo, să ai mingea pe piciorul drept... Portarul cade, alunecă şi cade din nou. De ce tragi din alunecare? Ca să nu ai precizie, pe cuvântul meu. N-ai voie să nu dai gol. Putea să se ducă cu mingea până poartă. Nu ai cum să nu prinzi poarta de acolo dacă eşti Ivan. 

(n.r. - E lipsă de valoare?) Nu, asta nu. Pot doar să cred că s-a întâmplat. E totuşi un jucător care în campionatul nostru dă 30 de goluri în două sezoane. 15 goluri pe sezon sunt multe", a declarat Basarab Panduru despre fotbalistul preţuit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. 

Andrei Ivan, distras după apariţia lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova?

Transferul verii la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă, l-a influenţat direct pe Andrei Ivan, care a părăsit postul din stânga atacului şi a fost mutat fie în dreapta, fie în centru. Ivan chiar a recunoscut că nu se simte bine pe noul post, iar Basarab Panduru a făcut legătura. 

"De ce nu ar avea mintea limpede la unul dintre cei mai buni jucători? De-a lungul campionatului, când a jucat în stânga, ţi-a dat impresia că reuşeşte să găsească soluţii bune, de cele mai multe ori. 

Nu ştiu acum cu trecerea asta. Nu ştiu dacă el nu are o problemă cu trecerea din stânga ca vârf, că a început ca vârf. Crezi că el a trecut peste momentul mutării din stânga în altă parte, chiar în vârf de atac? Mi se pare că încă n-a trecut. Toate lucrurile astea se întâmplă, că în interiorul lui e o nemulţumire, parcă", a adăugat expertul Orange Sport, Basarab Panduru, la Minutul 91. 

Afla mai multe despre: andrei ivanandrei ivan universitatea craiovaandrei ivan post schimbat universitatea craiovalaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare