Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Invitat" de portar să marcheze, Andrei Ivan a ratat cu poarta goală şi a încheiat în genunchi faza din CFR Cluj - Universitatea Craiova! VIDEO

"Invitat" de portar să marcheze, Andrei Ivan a ratat cu poarta goală şi a încheiat în genunchi faza din CFR Cluj - Universitatea Craiova! VIDEO

Superliga

Comentarii

În duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, Andrei Ivan (26 de ani) a semnat una dintre marile ratări ale începutului de campionat.

Andrei Ivan n-a putut marca în CFR Cluj - Universitatea Craiova cu poarta goală

CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în cea mai interesantă şi disputată partidă din etapa a treia a noului sezon din Superligă.

La ora partidei, clujenii se prezentau cu maxim de puncte după primele două etape, dar şi după o remiză norocoasă smulsă cu Adana Demirspor, în preliminariile Conference League.

De partea cealaltă, craiovenii se aflau la debutul lui Laurenţiu Reghecampf la conducerea băncii tehnice, după despărţirea de Eugen Neagoe.

Duelul din Gruia a început cum nu se poate mai bine pentru oaspeţi, care au dat lovitura încă din minutul 10. Alexandru Creţu cel care a deschis scorul, fiind la capătul unei centrări din banda stângă.

Văzându-se conduşi încă din debutul partidei, clujenii au atacat continuu pentru egalare, una care avea să vină în minutul 39, prin Yeboah, care a reluat cu succes o centrare bună a nou-venitului Tachtsidis.

La doar patru minute distanţă, Andrei Ivan a semnat una dintre marile ratări ale sezonului, după ce nu a reuşit să profite de o ieşire greşită a portarului Sava şi să introducă mingea în poarta goală.

Atacantul oltenilor a avut tot timpul capul în pământ, părând că nu ştie exact unde se află ţinta.

Astfel, la cabine s-a intrat la egalitate, scor 1-1, iar fiecare combatantă va încerca să dea lovitura în partea secundă.

Afla mai multe despre: cfr cluj universitatea craiovaandrei ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare