Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost în stafful lui Reghecampf în primul mandat la Universitatea Craiova şi anunţă: "La cum a plecat, nu mă aşteptam să revină. Să vorbeşti aşa urât..."

A fost în stafful lui Reghecampf în primul mandat la Universitatea Craiova şi anunţă: "La cum a plecat, nu mă aşteptam să revină. Să vorbeşti aşa urât..."
Comentarii

Fostul antrenor secund al Universităţii Craiova, Basarab Panduru, n-a uitat desfăşurarea evenimentelor din momentul plecării lui Laurenţiu Reghecampf, în primul mandat pe banca echipei din Oltenia.

Basarab Panduru, declaraţii cu bătaie lungă după revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) este noul antrenorul al Universităţii Craiova de la mijlocul acestei săptămâni. Primul meci al principalului este CFR Cluj - Universitatea Craiova, în etapa a treia a Superligii, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Cu puţin timp înainte de meciul din Gruia, Basarab Panduru, antrenorul pe care Laurenţiu Reghecampf l-a dorit în stafful tehnic la primul mandat, a rememorat evenimentele negative din jurul echipei, din urmă cu un an. 

"Sunt lucruri diferite. Dacă mă aşteptam (n.r. - să revină) la cum a plecat, probabil că nu. Dacă îmi spui că e antrenor şi omul trebuie să se antreneze, notez şi asta. 

Mi s-a părut o plecare urâtă. (n.r. - despre Mihai Rotaru) Să vorbeşti aşa urât despre un staff, despre toată lumea, iar acum vine fără secunzi. Acelor oameni nu ai ce să le reproşezi, îi cunosc pe toţi. 

De data asta a găsit acolo o echipă, probabil că asta i s-a spus. Uite, sunt aici oameni. A venit cu preparatorul, n-a venit cu Dinu, cu Tene, dar oamenii sunt foarte serioşi, secunzii lui. Acum bănuiesc că nu mai există nicio problemă, toată lumea munceşte de dimineaţa până seara şi acum nu mai ai de cine să te legi dacă lucrurile nu merg, nu?

Reghe e un mare antrenor, când îl văd implicat", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

De ce s-a supărat Mihai Rotaru şi l-a schimbat pe Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Prima despărţire dintre Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf s-a lăsat cu reproşuri

În vara trecută, antrenorul a fost schimbat de pe banca Universităţii Craiova, cu Mihai Rotaru intrigat de evenimentele din jurul echipei. 

La acel moment, acţionarul echipei i-a reproşat lui Reghe o apariţie într-o emisiune TV. De asemenea, Mihai Rotaru a pus sub semnul întrebării aptitudinile profesionale ale colaboratorilor din stafful lui Laurenţiu Reghecampf. 

"Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu", declara Laurenţiu Reghecampf despre Basarab Panduru, care a stat doar o scurtă perioadă la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: basarab pandurulaurentiu reghecampfcfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare