Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, ”mesaj” pentru Eugen Neagoe: ”Nu mă simt bine pe noul post!”

Andrei Ivan, ”mesaj” pentru Eugen Neagoe: ”Nu mă simt bine pe noul post!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 2-0 (0-0), luni seară, într-o partidă din prima etapă a Superligii, disputată pe ”Arcul de Triumf”.

Andrei Ivan, după meciul cu Dinamo: ”Trebuia să câştigăm”

Andrei Ivan a recunoscut că prima repriză a meciului cu Dinamo a fost una modestă, însă s-au mobilizat la pauză şi au reuşit să strângă rândurile şi să obţină cele trei puncte.

În acelaşi timp, fotbalistul oltenilor a recunoscut că nu se simte prea bine pe noua poziţie în care a fost distribuit de către antrenorul Eugen Neagoe: ”aripă” dreapta.

Un meci greu, o primă repriză foarte slabă făcută de noi. Am arătat mai multă atitudine în a doua repriză şi trebuia să câştigăm azi. N-am intrat pe vârfuri, dar n-a fost să fie, nu ne-a ieşit nimic, am pierdut multe mingi la mijlocul terenului.

Şi pentru mine e ceva nou, joc în banda dreaptă, unde n-am mai jucat de mult şi e foarte dificil. Sperăm să câştigăm un trofeu, dar va fi un drum foarte lung. Nu mai mi-e frică, am trecut de mult timp de faza cu FCSB, după aia tot eu am bătut penalty şi nu îmi e frică.

Chiar mă bucur că au revenit cei de la Dinamo în prima ligă. Sincer nu ştiu (n.r. - legat de prezenţa lui Edi Iordănescu la meci), joc pe un post nou şi nu mă simt bine. Dar trebuie să mă acomodez, să dau tot ce pot pe teren”, a declarat Andrei Ivan, la finalul jocului cu Dinamo.

Afla mai multe despre: andrei ivandinamo - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare