Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Ghezali şi Amzăr au lipsit cu Sepsi: ”Pot să confirm”. Ce se întâmplă cu cei doi absenţi ”motivaţi” de la Dinamo | EXCLUSIV

Motivul pentru care Ghezali şi Amzăr au lipsit cu Sepsi: ”Pot să confirm”. Ce se întâmplă cu cei doi absenţi ”motivaţi” de la Dinamo | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo are un start de sezon sub aşteptări, cu trei eşecuri în primele trei etape din Superligă. Cu doar un gol marcat, şapte primite şi o ”zestre” de zero puncte, ”câinii” sunt ultimii în clasament, iar situaţia a doi dintre jucătorii importanţi este incertă.

Dinamo a pierdut, pe teren propriu, cu Sepsi, scor 0-3, în ultimul meci al etapei cu numărul trei din noul sezon al Superligii României.

Deşi a avut o evoluţie apreciată de antrenorul Ovidiu Burcă, echipa alb-roşie a fost lipsită de aportul a doi jucători foarte importanţi.

Este vorba despre Lamine Ghezali şi Costin Amzăr, care nu au putut fi disponibili pentru jocul cu Sepsi.

Contrar speculaţiile conform cărora cei doi ar fi fost în drum spre Rapid, Dinamo a emis un comunicat oficial conform căruia nu există nicio ofertă de transfer pe numele acestora.

Administratorul special al ”câinilor”, Vlad Iacob, a precizat, la Orange Sport, care a fost motivul pentru care atât Ghezali, cât şi Amzăr nu au putut evolua la meciul pe care Dinamo l-a pierdut la scor de neprezentare.

”Niciunul dintre oficialii clubului nu a avut vreo discuţie despre transferurile celor doi jucători. Pot să confirm că au avut accidentări uşoare şi acesta e motivul pentru care au lipsit (n.r. cu Sepsi). Nu a existat vreun interes oficial pentru cei doi jucători.

Amzăr şi Ghezali sunt doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Nu am vrea să ne despărţim de ei. Putem să obţinem sume bune pe ei. Cheltuiele curente trebuie asumate de acţionarii clubului. 

Niciunul dintre Amzăr şi Ghezali nu are vreo clauză (n.r. de reziliere)”, a declarat Vlad Iacob, într-o intervenţia telefonică pentru Orange Sport.

Cine sunt Lamine Ghezali şi Costin Amzăr

În vârstă de 24 de ani, Lamine Ghezali este cotat la 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. 

A sosit la Dinamo în vara lui 2022 şi a fost unul dintre principalii artizani ai revenirii ”câinilor” în elita fotbalului românesc.

De partea cealaltă, Costin Amzăr, în vârstă de 20 de ani, este fundaşul stânga titular în mod obişnuit al echipei din Ştefan cel Mare.

Face parte din lotul primei echipe încă din 2020 şi a avut o creştere a valorii de piaţă de la sezon la sezon, în momentul de faţă el fiind cotat la 200.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamolamine ghezalicostin amzăr 

viewscnt
Articole similare