Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Dinamo a dat un verdict crunt după startul dezastruos de campionat. ”Va fi un chin să se salveze” | EXCLUSIV

O legendă a lui Dinamo a dat un verdict crunt după startul dezastruos de campionat. ”Va fi un chin să se salveze” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat, în deplasare, cu Dinamo, scor 3-0, în ultimul meci al etapei cu numărul trei din noul sezon al Superligii României.

”Câinii” au ajuns la trei înfrângeri din trei meciuri şi ocupă ultimul loc în clasament. Deşi Dinamo a punctat la impresia artistică în toate partidele, la capitolul punctelor adunate, echipa lui Burcă este pe zero. În prima repriză a meciului cu Sepsi, Dinamo a jucat foarte bine şi a avut şansa de a deschide scorul cu câteva minute înainte de pauză, dar Niczuly a respins şutul lui Politic.

Florin Răducioiu vede vremuri tulburi la Dinamo. ”Echipa nu este de Liga 1”

”Îmi place de Burcă. Încearcă să ţină optimismul cât mai ridicat. Echipa nu este de nivelul primei ligi. Nu ştiu, nu cunosc realitatea, este vorba de bani aici. Cu această echipă, Dinamo va avea foarte mult de suferit. Va fi un chin pentru ei să se salveze”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Florin Răducioiu a câştigat un titlu de campion al României cu Dinamo în 1990 şi două Cupe, în 1986 şi 1990. A marcat 31 de goluri în 84 de meciuri. 

Ovidiu Burcă le promite fanilor: ”Vor apărea şi rezultatele”

”La Dinamo este tot timpul presiune, dar eu cred că astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Rămânem cu un joc solid. Scorul este nedrept, dar aşa este fotbalul. Scorul arată o diferenţă mult prea mare.

Nu este uşor. Îţi trebuie mai mult spirit, trebuie să iei deciziile bune şi noi astăzi nu am luat deciziile bune în multe momente. Aşa se întâmplă când treci dintr-o ligă în alta. Sunt foarte multe schimbări. Este o realitate pe care trebuie să o vedem, să o acceptăm.

Suntem o echipă care anul trecut am prins play-off-ul (n.r. în Liga 2) la finalul ultimelor minute. Am pornit de la nimic şi am ajuns foarte departe. Aşa este şi anul ăsta. Am adus jucătorii destul de târziu din cauza acelei interdicţii la transferuri. Nu vreau să mă plâng. Am făcut un meci solid, ne lipsteşte puţin. Vor apărea şi rezultate, sunt convins.

Sunt discuţii cu anumiţi jucători. Realitatea jocului ne arată şi lipsurile pe care le avem. Suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea. Nu putem să stăm la Dinamo şi să spunem că ne propunem salvarea de la retrogradare.

Este o frustrare. Dacă Denis ( n.r. Politic) ar fi fost mai inspirat, am fi intrat cu 1-0 la pauză...”, a declarat Ovidiu Burcă, după meciul cu Sepsi.

 

Afla mai multe despre: dinamosepsi 

viewscnt
Articole similare