Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool deţine cel mai arătos căpitan din Premier League după spusele lui Jurgen Kloop. "Este important pentru pozele de echipă!"

Liverpool deţine cel mai arătos căpitan din Premier League după spusele lui Jurgen Kloop. "Este important pentru pozele de echipă!"

Premier League

Comentarii

După o perioadă furtunoasă pe piaţa transferurilor, Liverpool şi-a pierdut primii doi căpitani după plecările lui Jordan Henderson (33 de ani) la formaţia din Arabia Saudită, Al-Ettifaq, şi a lui James Milner (37 de ani), rămas în Premier League, dar la Bolton & Hove Albion.

Deşi încă nu este cunoscut întregul top al celor mai arătoşi căpitani din Premier Leage, Jurgen Klopp este sigur că îl are pe numărul unu

Cum era de aşteptat, banderola de căpitan a ajuns pe braţul lui Virgil van Dijk, stâlpul din defensiva lui Liverpool de când cu venirea lui de la Southampton. Alături de apărătorul central olandez, banderola va fi purtată şi de Trent Alexander - Arnold, un alt jucător extrem de iubit de fanii cormoranilor.

Pe site-ul oficial al grupării de pe Anfield, Jurgen Klopp a declarat că decizia de a-l numi pe Virgil van Dijk căpitan i-a aparţinut în totalitate şi că nu i-a fost deloc greu deoarece Virgil este un succesor natural al lui Henderson. 

"Reacţia mea? A fost decizia mea. Trebuia să luăm decizia şi trebuia să mă gândesc la asta. Dar cu Virg (n.r. - Virgil van Dijk) nu este dificil pentru că cred că este un adept absolut natural al unei personalităţi foarte mari precum Hendo (Jordan Henderson)... " , a declarat tehnicianul german pe site-ul echipei. 

Acesta mai adăugând că: "Virg are tot ce ţi-ai dori să aibă căpitanul unui club de fotbal. Numărul unu, probabil că este, lasă-mă să mă gândesc, cu siguranţă căpitanul cel mai arătos din Premier League, ceea ce este important pentru pozele de echipă! Dar, desigur, din punct de vedere al personalităţii, totul este acolo.

Vrea să fie un lider, este un lider. El trebuie să facă un pas, aşa cum trebuie să facem toţi, pentru că eram obişnuiţi cu lucrurile aşa cum au fost întotdeauna şi acum trebuie să creăm ceva nou – o nouă structură, o nouă cultură – şi asta este cu adevărat interesant. El va juca un rol important în asta – trebuie să o facă. Cu rolul de căpitan, sunt destul de sigur că în momentul în care simte mândria, simte şi onoarea". 

­De asemenea, Jurgen Klopp i-a înmânat şi lui Trent Alexander - Arnold un titlu prestigios, cel de vicecăpitan al cormoranilor. El i-a oferit rolul jucătorului venit de la academia lui Liverpool, pentru a îi oferi acestuia acestuia mai multă responsabilitate. 

„Deci, chestia este că grupul de conducere este Virgil, Trent, Robbo (n.r. - Andy Robertson), Ali (n.r. - Alisson) şi Mo (n.r. - Salah) şi toţi au potenţialul căpitanului. Trebuia doar să mă asigur că luăm decizia corectă, iar aceşti cinci jucători vor avea un rol important. Pentru vicecăpitan, cred că Trent este gata, joacă pentru club de de la început. S-a îmbunătăţit, s-a dezvoltat masiv ca jucător şi ca persoană. 

Mi-am dorit să fie în acel rol, am vorbit despre asta şi a fost mai mult decât bucuros să-l accepte pentru că, din nou, este important ca băieţii să înţeleagă munca din spatele onoarei, să spun aşa. 

Cred că este o decizie foarte bună. Nu de toate deciziile mele sunt întotdeauna mulţumit după, dar de aceasta ştiu că voi fi. Voi rămâne fericit pentru că nu reprezintă doar acea generaţie puţin mai tânără, el reprezintă totul despre acest club, cunoaşte fiecare persoană din acest club, cunoaşte fiecare şofer din club, ştie cu adevărat totul – şi cred că acest lucru este foarte important", şi-a motivat germanul numirea fundaşului dreapta în rolul de vicecăpitan.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen kloop 

viewscnt
Articole similare