Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura dată de CSA Steaua, deşi contractul cu FCSB a fost semnat pentru stadion: "Nu avem voie"

Lovitura dată de CSA Steaua, deşi contractul cu FCSB a fost semnat pentru stadion: "Nu avem voie"

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit, în cele din urmă, să pătrundă pe Stadionul Steaua, dar şi CSA a obţinut o victorie mică în în disputa care se derulează de mai mulţi ani. Prin contract, "militarii" i-au constrâns pe rivali să se dezică de numele Steaua, pentru o săptămână.

Ce i-a interzis CSA Steaua lui Gigi Becali, deşi contractul a fost semnat: "Nu avem voie"

FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Deja, numărul de bilete vândute este impresionant pentru prima partidă a FCSB pe noua arenă din Ghencea. 

Totuşi, prin contract, FCSB e obligată să facă o concesie. Finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit că reprezentanţii echipei sale trebuie să evite să folosească numele Steaua atunci când se referă la FCSB. De asemenea, CSA Steaua nu trebuie denigrată pe perioada contractului.

De altfel, Gigi Becali nici nu se duce la stadion, întrucât nu şi-ar dori o escaladare a evnimentelor din jurul revenirii în Ghencea. 

"Nu vreau să comentez despre ei, nu mă interesează, e şi în contract asta. Nu trebuie să comentăm la adresa lor, să nu ne băgăm şi nu ne interesează. 

În contract e că nu avem voie să comentăm, că noi sumtem Steaua, că dregem şi nici nu avem voie de aşa ceva. În timpul contractului, de ieri (n.r. - luni)şi până când se termină meciul (n.r. - duminică). Nu că n-am voie să vorbesc, să nu denigrăm CSA, să nu vorbim urât, să nu spunem că noi suntem Steaua, să nu incităm. 

Când s-a terminat meciul, îmi dă biletul la ordin avalizat înapoi, 1 milion de euro, dar eu i-am spus lui Vali să lase biletul de ordin la ei ca să putem garanta şi meciul cu danezii (n.r. - cu Nordsjaelland, din turul al treilea preliminar Conference League). 

Mă interesează doar meciurile care nu se pot juca pe Arena Naţională, că nu vreau să să fac eu acolo să mă legitimez eu. Eu vreau pacea mea, n-am nevoie", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

După anunţul oficial că FCSB - CFR Cluj se va disputa în Ghencea, Andrei Vochin a propus ca stadionul să poarte nume diferite când pe teren sunt FCSB şi Steaua

Afla mai multe despre: fcsb cfr cluj stadion steauafcsb steauafcsb ghenceagigi becali 

viewscnt
Articole similare