Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga titlul în Superligă | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga titlul în Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş a jucat primul meci după revenirea la FCSB.

Vlad Chiricheş a jucat din nou în Superligă, după o pauză de zece ani. Fundaşul central adus de FCSB săptămâna trecută a fost titular în victoria de la Oţelul, scor 2-0, şi a fost înlocuit în minutul 63.

După meci, Vlad Chiricheş a declarat că s-a trezit într-o altă realitate şi trebuie să se acomodeze la mentalitatea din România.

Vlad Chiricheş ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga titlul în Superligă | EXCLUSIV

Chiricheş a mărturisit că îşi doreşte un trofeu alături de FCSB şi ştie ce îi lipseşte echipei pentru a-şi îndeplini obiectivul în actualul sezon. 

”Avem un grup frumos, puternic cu calitate. Ne lipseşte doar încrederea asta că se poate mai mult, că putem să câştigăm campionatul. Cred că asta ne lipseşte să avem rezultate extraordinare. Sper ca prin venirea mea să ajut la mentalitatea asta. La a le da încredere că pot să fie campioni. 

Cred că e normal venind după 10 ani afară să fie o presiune. Sper să ajut ca echipa asta să fie campioană. Cred că le lipseşte un trofeu şi asta i-ar ajuta pe jucătorii tineri în cariera lor pe mai departe. 

(n.r. Despre faptul că Pintilii şi Filip sunt antrenorii lui) E o situaţie plăcută. Sper ca ei să-şi devină studiile să devină nişte antrenori extraordinari şi sper să îi ajut şi eu să-şi treacă un trofeu în cv la finalul anului”, a declarat Vlad Chiricheş, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Chiricheş, în Superligă după 10 ani

Fostul jucător al lui Napoli a avut o evoluţie solidă, nu a lăsat spaţii în apărarea vicecampioanei şi nu le-a dat şansa gălăţenilor să îşi creeze multe ocazii de a marca.

În minutul 28, Chiricheş a fost protagonistul unei faze periculoase pentru poarta echipei sale. După un corner bătut scurt de ”oţelari”, Ionuţ Neagu a centrat în zona punctului cu var, Cisotti a deviat, Chiricheş a respins mingea imprecis, dar Târnovanu a trimis mingea peste bară.

MM Stoica, ”scut” pentru Chiricheş. Faza care l-a scos din sărite. ”Este o prostie spusă de cei care nu au legătură cu fotbalul” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: vlad chiricheşfcsbsuperligămihai pintilii 

viewscnt
Articole similare