You are here:

MM Stoica, ”scut” pentru Chiricheş. Faza care l-a scos din sărite. ”Este o prostie spusă de cei care nu au legătură cu fotbalul” | EXCLUSIV

MM Stoica, ”scut” pentru Chiricheş. Faza care l-a scos din sărite. ”Este o prostie spusă de cei care nu au legătură cu fotbalul” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş a jucat din nou în Superligă, după o pauză de zece ani. Fundaşul central adus de FCSB săptămâna trecută a fost titular în victoria de la Oţelul, scor 2-0, şi a fost înlocuit în minutul 63.

Fostul jucător al lui Napoli a avut o evoluţie solidă, nu a lăsat spaţii în apărarea vicecampioanei şi nu le-a dat şansa gălăţenilor să îşi creeze multe ocazii de a marca. În minutul 28, Chiricheş a fost protagonistul unei faze periculoase pentru poarta echipei sale. După un corner bătut scurt de ”oţelari”, Ionuţ Neagu a centrat în zona punctului cu var, Cisotti a deviat, Chiricheş a respins mingea imprecis, dar Târnovanu a trimis mingea peste bară.

MM Stoica, ”scut” pentru Chiricheş. ”Este o prostie spusă de cei care nu au legătură cu fotbalul”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a sărit în apărarea lui Chiricheş după ce multe voci au considerat că fundaşul a pus în pericol propriile buturi. În opinia lui Stoica, Chiricheş a procedat corect, deoarece faza devenea critică pentru defensiva roş-albatră, în cazul în care acesta nu intervenea.

Chiar mă uitam la faza asta despre care s-a spus că a fost Chiricheş aproape de autogol. Este o prostie scrisă şi spusă de cei care nu au nicio legătură cu fotblaul. În primul rând îi deviază înainte, iar el loveşte mingea şi capătă mingea amplitudine. El salvează o minge care putea să  devină foarte periculoasă. Puţină lume înţelege” , a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

VIDEO cu faza din minutul 28

"M-am trezit în altă realitate. Am primit înjurături gratuite"

"A fost un teren dificil, e greu să joci la Galaţi, îmi aduc aminte din anii trecuţi. Mereu au jucat la fel, Oţelul e o echipă arţăgoasă, poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai mult mingea, dar, după două luni, personal cred că a fost bine pentru mine.

Am avut emoţii normale pentru acest nou început, am fost concetrat pe acest meci şi nu cred că au fost probleme. (n.r. Ai fost aproape de autogol) Am ajutat la faza respectivă, cred că a fost o respingere bună din partea mea, n-am avut emoţii că intră mingea în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obişnuiesc. Ştiu treaba asta, îmi doresc să mă adaptez rapid, să revin la mentalitatea de aici, să aduc ceva în plus prin experienţa mea pentru a câştigat campionatul, vreau să ajut cu tot ce am învăţat eu în aceşti ani în afara ţării.

Nu e o realitate dură, trebuie să mă reobişnuiesc, am trăit nişte momente unice, am primit nişte înjurături gratuite de la anumite persoane, injurii fără sens şi acum în timpul meciului, dar e important că am reuşit să câştigăm" , a declarat Vlad Chiricheş, după meciul de la Galaţi.

 

Afla mai multe despre: chiricheşmm stoicafcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare