Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica pariază pe un tânăr jucător de la FCSB. ”Bate cu putere la uşa naţionalei. Nu are concurent pe post” | EXCLUSIV

MM Stoica pariază pe un tânăr jucător de la FCSB. ”Bate cu putere la uşa naţionalei. Nu are concurent pe post” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB are un start excelent de campionat. Roş-albaştrii au trei victorii din trei posibile în Superligă şi au câştigat turul partidei cu CSKA 1948 Sofia din Conference League.

Vicecampioana României a câştigat partida de la Galaţi contra Oţelului cu 2-0, la capătul unui joc în care FCSB a avut emoţii pe final după ce Florinel Coman a ratat un penalty. Gălăţenii au lovit de două ori bara transversală, dar nu şi-au creat foarte multe acţiuni periculoase de a marca.

MM Stoica pariază pe un tânăr jucător de la FCSB. ”Bate cu putere la uşa naţionalei. ”Nu are concurent pe post”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Pantea, fotbalist ce a acoperit excelent flancul drept al roş-albaştrilor la partida cu Oţelul. În opinia lui Mihai Stoica, fundaşul stânga în vârstă de 19 ani va face pasul cât de curând la echipa naţională.

”Aş vrea să fac o menţiune specială la meciul ăsta pentru Alexandru Pantea, care a făcut o partidă perfectă şi cred că bate cu putere la uşa echipei naţionale. Nu cred că are concurent pentru postul de fundaş dreapta la echipa naţională”, a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Alexandru Pantea a mai evoluat pentru naţionala mare a României într-un meci amical disputat anul trecut la Chişinău contra Moldovei, încheiat cu victoria formaţiei lui Edi Iordănescu, scor 5-0. Este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro.

FCSB se întoarce în Ghencea!

Gigi Becali a confirmat faptul că fost semnat contractul dintre FCSB şi CSA Steaua, cu privire la închirierea Stadionului ”Steaua” pentru partida cu CFR Cluj, de duminică.

”S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua.

Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare