Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a auzit pe Bergodi şi a reacţionat! "E ultima dată când spune asta, altfel îi obligi să te dea afară. Ce scuze mai ai?"

Panduru l-a auzit pe Bergodi şi a reacţionat! "E ultima dată când spune asta, altfel îi obligi să te dea afară. Ce scuze mai ai?"

Rapid

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că italianul Cristiano Bergodi nu-şi va mai asuma public noi paşi greşiţi, în numele echipei. De asemenea, Constantin Zotta, expert Orange Sport, a vorbit despre un minus din trecut al antrenorului de la Rapid Bucureşti.

Joc periculos făcut de Cristiano Bergodi? Basarab Panduru: "Dacă tot le spui asta, îi obligi să te dea afară"

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. Golurile ilfovenilor au venit după o gafă şi o ezitare ale lui Horaţiu Moldovan

Lui Basarab Panduru i-a atras atenţia discursul lui Cristiano Bergodi, care a preluat vina rezultatului. Însă, fostul fotbalist a transmis că în acest stil le va da conducătorilor motive să ia o decizie radicală. 

"Face bine că spune că el e vinovat, dar cred că e ultima dată când îl auzim că spune asta. Ce scuze mai ai dacă mai vii încă o dată şi vii şi spui că eşti vinovat? Dacă tot le spui conducătorilor că tu eşti vinovat prin ceea ce faci, îi obligi pe ăla să te dea afară. Mă pui pe gânduri şi mă pui să te dau afară. 

Hai să nu ne grăbim, Bergodi abia a venit, într-un sezon în anul centenarului. E de discutat la asta cu greşeala. Semnalul de alarmă al lui a fost <<Trebuie să vă antrenaţi bine, că aşa spun eu, că trebuie să schimbăm ceva, să faceţi ca mine>>.

Parcă a făcut şi multe schimbări. Nu-ţi iese, spui că ai greşit, dar nu cred că greşeşti la începutul meciului. Când faci primul 11 e clar că nu greşeşti. Face cineva primul 11 greşit de la început? Bergodi poate a tras un semnal de alarmă", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

Constantin Zotta: "Cristiano Bergodi nu reacţionează bine la presiune"

Fost preşedinte la Rapid în prima perioadă a lui Cristiano Bergodi în Giuleşti, Constantin Zotta a subliniat un aspect din personalitatea italianului. 

"Ceva dreptate are că a fost şi vina lui, că el începe meciul cu o echipă mult schimbată, cu cei introduşi cu un risc mare pentru Rapid, cu puţine minute, contra unei echipe periculoase. Îşi dai seama că ai greşit şi îi schimbi pe toţi după pauză. E şi greşeala ta, Bergodi, şi e e ok că îţi asumi. 

El (n.r. - Cristiano Bergodi) nu reacţionează bine la presiune, din ce l-am cunoscut. Au trecut mulţi ani, de atunci era bine cotat, mi-a plăcut mult, dar noi n-am avut rezultate atunci şi începea... N-a rezistat mult nici atunci. Acum are experienţă, are ani în România", a spus Constantin Zotta, la Minutul 91. 

Este prima înfrângere din Superliga înregistrată de Rapid Bucureşti, care mai are o victorie şi două remize. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodibasarab panduruconstantin zottacristiano bergodi antrenor rapidvoluntari rapid 

viewscnt
Articole similare