Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, cu capul plecat după primul eşec la Rapid: ”Ne-am dat patru goluri în două meciuri. Eu sunt primul vinovat”

Bergodi, cu capul plecat după primul eşec la Rapid: ”Ne-am dat patru goluri în două meciuri. Eu sunt primul vinovat”

Rapid

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi (58 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut cu FC Voluntari, în Superliga României.

Rapid a pierdut cu FC Voluntari, în deplasare, scor 1-2, în ultimul meci din etapa a patra a Superligii României.

Voluntari a deschis scorul în secunda a zecea a meciului, Doru Andrei a primit în terenul Rapidului şi a şutat de la 25 de metri, balonul a trecut pe sub Moldovan şi a intrat în plasă.

Rapidul a egalat destul de repede, în minutul 12, prin golgheterul Dugandzic. În minutul 22, George Merloi (FC Voluntari) s-a accidentat la genunchi şi a fost scos cu targa din teren.

Ilfovenii au preluat din nou conducerea în minutul 37, când Boboc a centrat în careu, pentru Nemec, iar Christopher Braun a încercat să respingă însă, derutat de ieşirea portarului Horaţiu Moldovan, a trimis balonul în propria poartă.

Rapid nu a reuşit să-şi impună jocul şi gazdele au trecut pe lângă al treilea gol în minutul 70, la bara lui Doru Andrei.

Până la final nici una dintre cele două echipe nu a mai înscris şi Voluntari, victorioasă cu 2-1, este pe locul secund în Superligă, cu 9 puncte, în timp ce Rapid, aflată la prima înfrângere din sezon, este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Bergodi, cu capul plecat după primul eşec la Rapid: ”Ne-am dat patru goluri în două meciuri. Eu sunt primul vinovat”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a reacţionat şi şi-a asumat întreaga vină a înfrângerii suferite.

Referitori la Horaţiu Moldovan, care a greşit la goluri, antrenorul italian nu a avut cuvinte de reproş şi are în continuare încredere în portarul Rapidului care a apărat şi în poarta naţionalei României.

”Am facut un meci slab, din punct de vedere tehnic, am greşit multe pase. Eu sunt primul vinovat de aceasta situaţie. Nu vorbesc despre jucători.  Totdeauna putem face mai bine.

Am schimbat, trebuie să dau şanse şi altor jucători. Am reglat situaţia în a doua repriză, dar s-au apărat bine şi a fost greu să îi desfacem.

Eu sunt vinovat, eu sunt antrenorul. Cu băieţii voi vorbi. Trebuie îmbunătăţite anumite lucruri, dar nu vreau să vorbesc în faţa presei, pentru că nu e corect ca antrenorul să dea vina pe jucători.

Nu am intrat conectaţi la meci. Nu am avut agresivitate. Practic, se poate spune că ne-am dat patru goluri în două meciuri. Ne-am făcut rau singuri. Trebuie să reglăm anumite lucruri, dar nu pot spune mai mult. Ţine de antrenor să îmbunătăţească jocul.

Horaţiu e un jucător bun, un băiat bun, un portar cu calităţi foarte bune. E o greşeală, nu se poate spune că e în pericol. Portarul trebuie să aibă siguranţă şi linişte.

M-am gândit după meciul cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost inspirat. Nu mă pune pe gânduri, dar nu am intrat cu această ambiţie în meciul de azi.

Dacă am fi câştigat, eram pe locul doi. Din păcate, nu am reuşit. Ce putem face? Ştiu ce să fac, sunt antrenor de 23 de ani, e un început sub aşteptări.

Nu pot să spun dacă un jucător poate juca. Sunt jucători care abia au venit la Rapid, ne antrenăm pentru meciul cu Petrolul. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să dea mai mult.

Când facem lucruri bune suntem aplaudaţi, dar apoi mergem sub peluză şi primim şi huiduieli. Ştiu că la Rapid nu e răbdare, dar eu încerc să îmi fac treaba, să facem lucruri bune. Cred că nu e presiune acum”, a declarat Bergodi, după meci.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperliga 

viewscnt
Articole similare