Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui Vasile Dîncu după ce FCSB a jucat pe Stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori! "Gigi Becali a fost 'inteligent', ca atunci când a luat clubul" | EXCLUSIV

Ironia lui Vasile Dîncu după ce FCSB a jucat pe Stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori! "Gigi Becali a fost 'inteligent', ca atunci când a luat clubul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a comentat revenirea FCSB pe Stadionul Steaua, după aproape un deceniu. El a transmis, printre altele, că "un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi putut să-şi contruiască stadion" şi a fost ironic privind modul în care Gigi Becali a adus echipa în Ghencea.

Vasile Dîncu a reacţionat după ce a văzut FCSB pe Stadionul Steaua

FCSB - CFR Cluj, în etapa a patra a Superligii, a umplut Stadionul Steaua, unde au fost 28.519 de spectatori, potrivit anunţului oficial. 

Evenimentul a fost comentat şi de Vasile Dîncu, cel care din postura sa de ministru al Apărării a dorit ca CSA Steaua Bucureşti să revină în Superliga. De asemenea, Vasile Dîncu s-a împotrivit, la nivel declarativ, ca FCSB să revină în Ghencea. 

"FCSB poate umple un stadion, asta ştia toată lumea. Un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi putut să-şi contruiască stadion, aşa cum are CFR, cum e la Cluj. 

Dacă (n.r. - Gigi Becali) a reuşit să facă asta acum (n.r. - să închirieze Stadionul Steaua pentru FCSB), înseamnă că a fost inteligent, aşa cum a fost şi când a luat clubul (n.r. - ironic). 

Pentru mine Gigi Becali nu e un subiect la care să reflectez, nu mă interesează. 

Acum e pur şi simplu problema clubului şi a Ministerului Apărării. Dacă ei sunt decişi cu asta, câştigă şi nişte bani... E problema lor. 

(n.r. - Veţi merge la un meci al FCSB pe Stadionul Steaua?) FCSB nu e o echipă care să mă intereseze şi nu mă duc la meciurile lor, decât dacă joacă cu echipele mele preferate (n.r. - CFR Cluj, Dinamo şi Steaua). În rest, nu mă interesează FCSB. 

Îmi place şi Rapid, chiar şi atunci când o bate pe FCSB. Nu sunt inamicul FCSB, nu le sunt nici fan, nu mă interesează. FCSB e un club născut mult după clubul Steaua", a declarat Vasile Dîncu pentru Orangesport.ro. 

FCSB vinde bilete pentru meciul cu FC Nordsjælland pe Stadionul Steaua

FCSB anunţă că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League şi care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi - 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro marţi începând cu ora 18:00.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

  • Peluze - 30 LEI
  • Ttribuna - 50 LEI
  • Ttribuna 1 - Inel 2 - 100 LEI
  • Ttribuna 1 - Inel 1 - 150 LEI
  • VIP - 250 LEI

Biletele vor fi disponibile şi la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 şi 21:30.

Afla mai multe despre: vasile dincuvasile dincu fcsb ghenceastadionul steauafcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare