Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Gheorghe ar putea pleca de la FCSB! Un club din Superligă a pus ochii pe el

Vali Gheorghe ar putea pleca de la FCSB! Un club din Superligă a pus ochii pe el

Superliga

Comentarii

Valentin Gheorghe a revenit la FCSB după împrumutul în Turcia la Umraniyespor, dar nu a reuşit să iasă în evidenţă în debutul de sezon. Fostul fotbalist al Astrei a bifat doar 20 de minute în cele şase meciuri oficiale de până acum.

Gheorghe pare că nu reuşeşte să se impună în primul 11 al lui Elias Charalambous, iar o eventuală plecare a sa de la FCSB este tot mai probabilă. Conform sportarad.ro, UTA a pus ochii pe fotbalistul vicecampioanei României.

Vali Gheorghe, dorit de Rednic la UTA

Cu Mircea Rednic pe bancă, UTA îşi doreşte să nu mai aibă emoţii în privinţa retrogradării până la finalul sezonului, lucru care s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani. Pentru asta, sportarad.ro relatează că ”Puriul” se gândeşte să îşi aducă o extremă, iar Vali Gheorghe şi Cristi Bărbuţ de la Hermannstadt se numără printre variantele tehnicianului. Primul ar urma să vină sub formă de îmrpumut, iar al doilea ar urma să fie transferat definitiv.

Valentin Gheorghe a fost transferat de FCSB de la Astra Giurgiu în toamna lui 2021 în schimbul sumei de 250.000 de euro. În sezonul 2021-2022 a bifat 28 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor şi a marcat şase goluri.

Presiune uriaşă pe FCSB, înaintea ”dublei” cu Nordsjaelland: ”Asta e finala noastră pentru grupe” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre obiectivul roş-albaştrilor de a ajunge din nou în grupele Conference League, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent. Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a evitat să vorbească despre posibilul adversar din play-off în condiţiile în care echipa încă nu a jucat nici măcar în turul trei preliminar.

Dar a punctat faptul că adevărata finală pentru intrarea în grupe este ”dubla” cu Nordsjaelland, FCSB încă mai având coşmaruri după ”corecţia” primită de la Silkeborg, 0-10, în cele două meciuri disputate sezonul trecut.

”Dacă am avut ghinion cu Nordsjaelland, nu vorbim despre Sabah şi Partizan. Asta cu Nordsjaelland e finala noastră pentru grupe.  Dacă scoatem Nordsjaelland, care spulberă tot în Danemarca în primele trei meciuri, atunci suntem cu un picior în grupe”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciul tur al ”dublei” dintre FCSB şi Nordsjaelland se va juca pe noul stadion din Ghencea, deoarece formaţia lui Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un nou acord de închiriere a arenei, după meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: utafcsbvali gheorghe 

viewscnt
Articole similare