Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, avertisment pentru granzii din Superligă. ”Nu mi se pare greu să intrăm în play-off”. ”Neamţul” anunţă noi transferuri la Oţelul

Dorinel Munteanu, avertisment pentru granzii din Superligă. ”Nu mi se pare greu să intrăm în play-off”. ”Neamţul” anunţă noi transferuri la Oţelul

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi este una dintre surprizele plăcute din acest start de campionat. Roş-alb-albaştrii au reuşit să remizeze cu UTA, Universitatea Craiova şi Sepsi, şi au pus mari probleme FCSB-ului în partida de la malul Dunării, câştigată de vicecampioana României cu 2-0.

”Neamţul” a făcut cu adevărat minuni pe banca Oţelului. În 2011, formaţia moldavă a câştigat titlul şi Supercupa României cu Dorinel Munteanu pe bancă, ulterior jucând în grupele Ligii Campionilor. La 10 ani distanţă de la cel mai important moment din istoria clubului, Dorinel a revenit pe banca Oţelului şi a reuşit să ducă echipa din Liga 3 în Liga 1 ca urmare a două promovări succesive.

Dorinel Munteanu, avertisment pentru granzii din Superligă. ”Nu mi se pare greu să intrăm în play-off”

Deşi Oţelul este nou-promovată în Superligă, Dorinel Munteanu nu s-a temut să îşi fixeze un obiectiv foarte îndrăzneţ. ”Neamţul” îşi doreşte ca echipa sa să intre în play-off şi a declarat că acest lucru se poate realiza în cazul în care nu vor fi probleme financiare la club.

”Eu cred foarte mult în play-off. Sunt echipe foarte bine cotate înaintea noastră, dar fotbalul se joacă pe teren. Drumul este foarte lung. Sigur, cred în play-off. Nu mi se pare un obiectiv greu de atins. Dacă voi avea o stabilitatea financiară pe plan local, voi atinge acest obiectiv. Munca, disciplina, continuitatea sunt principale la mine la echipă. Îmi creez o echipă de caractere. Nu muncim mai mult decât celelalte echipe, dar ceea ce facem este la intensitate maximă. 

Vom mai aduce trei jucători, un jucător român şi doi străini”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Fanatik.

În următoarea etapă, Oţelul Galaţi va primi vizita Universităţii Cluj. Partida se va disputa pe 19 august, de la 18:30 şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare