Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu nu mai suportă situaţia Stelei! "Comandantul, Talpan, MApN trebuie să ne spună deschis asta. Eu sunt stelist şi n-am să mă dezic"

Anghel Iordănescu nu mai suportă situaţia Stelei! "Comandantul, Talpan, MApN trebuie să ne spună deschis asta. Eu sunt stelist şi n-am să mă dezic"

Steaua

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, legendă a clubului Steaua Bucureşti, a cerut public explicaţii pentru situaţia echipei din Liga 2.

Anghel Iordănescu: "Marea lovitură a dat-o Gigi Becali în ceea ce priveşte imaginea. Suporterii Stelei cu siguranţă vor fi supăraţi"

După ce FCSB a jucat pe Stadionul Steaua cu CFR Cluj cu 28.000 de suporteri, Anghel Iordănescu a oferit impresiile sale. 

Campion european după seara magică din mai, 1986, Anghel Iordănescu a vorbit şi despre situaţia Stelei Bucureşti, care se pregăteşte să se asocieze cu o entitate privată, pentru a putea promova. 

"Cu siguranţă vor fi supăraţi, cu siguranţă ei trebuie să-şi pună aceeaşi întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut şi ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii şi măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut şi ei stadionul aşa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Pentru Gigi Becali nu ştiu dacă a însemnat mare lucru meciul de ieri, poate doar cele trei puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce priveşte imaginea. Asta am avut de spus", a declarat Anghel Iordănescu, pentru Fanatik

Anghel Iordănescu: "Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua"

"Prim-ministrul a fost de bună credinţă, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanţei şi a sportului. A respectat ceea ce-şi doresc microbiştii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generaţie. Din acest punct de vedere cred eu că prim-ministrul s-a gândit la performanţe şi la sportivi, şi la suporteri.

Eu sunt stelist şi n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am jucat în prima echipă, am reprezentat prima echipă ca jucător, ca antrenor. 

Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua şi în cazul de faţă şi comandantul şi Talpan şi MApN trebuie să ne spună deschis, pe şleau, să nu ne mai aiurească, doresc echipa în prima divizie sau nu doresc? Au această capacitate să facă o societate pe acţiuni, să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dar să facă, dacă nu, să ştim, să ştie toată lumea”, a adăugat Anghel Iordănescu.

Afla mai multe despre: anghel iordanescucsa steauafcsb ghenceaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare